Aer de prima ligă, la Caransebeş!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Timp de trei zile, Sala Polivalentă din cartierul Pipirig va găzdui meciurile barajului de promovare în Divizia A1 de volei masculin.

 

Banatul Caransebeş, CS U Timişoara, Tricolorul Ploieşti şi Steaua Bucureşti se bat între 9 şi 11 mai pentru cele două locuri care asigură prezenţa din sezonul viitor în primul eşalon al ţării. Autorităţile locale s-au ţinut de cuvânt şi au rezolvat problema sălii polivalente din oraş, astfel că aceste meciuri decisive nu se vor mai disputa în sala de sport a CSŞ Caransebeş, care nu se ridică la nivelul pretenţiilor primei divizii. Primarul Marcel Vela a vrut să vadă cu ochii lui că sala, nefolosită de ani buni, va fi pusă la punct până la ora primului joc. „Echipa de volei Banatul Caransebeş se antrenează aici, dar în paralel se întâmplă şi alte lucruri importante, în sensul că echipele de muncitori schimbă geamurile, vopsesc, aranjează sala, astfel încât pentru play-off-ul de promovare să fie o gazdă bună pentru toţi spectatorii, oaspeţii, reprezentanţii Federaţiei Române de Volei şi pentru toţi cei care vor fi în perioada 9-11 mai în Caransebeş ca să urmărească aceste meciuri deosebite. Evident, aşteptăm promovarea pe care de atâţia ani Caransebeşul şi-o doreşte, în prima scenă voleibalistică a ţării. Băieţii sunt optimişti, antrenamentele continuă în această sală, constructorii vor definitiva toate amenajările şi sperăm în victoria echipei la finalul acestui turneu”, a declarat edilul-şef.

untitled design set 970x90 px

Favoriţi, dar nu va fi simplu!

Antrenorul Banatului, Pavel Craia, consideră că echipa sa are şanse mari de a obţine promovarea, însă nu subestimează niciunul din cei trei adversari, chiar dacă la turneul pentru accederea la baraj a surclasat Timişoara cu un sec 3-0 la seturi. „Bucuria noastră este că am reuşit organizarea turneului în sala din Caransebeş, ceea ce este un lucru foarte bun. Vom avea spectatorii aproape de noi, nu vor trebui să meargă în alt oraş ca să ne vadă. Eu am mai antrenat în această sală, prin 1994. Sperăm să reuşim promovarea, pentru că avem cam toate condiţiile îndeplinite. Băieţii sunt exact unde ar trebui ca formă fizică, accidentări nu sunt, deci putem merge în progres până la ora primului joc. Acum ne acomodăm cu sala. Steaua şi Ploieştiul s-au întâlnit între ele, a bătut Steaua cu 3-2, înseamnă că nu e diferenţă mare între ele. Timişoara va juca mult mai bine decât la turneu. Toată lumea va trage şi Timişoara va pune probleme celorlalte echipe. Vom avea meciuri grele şi cu Steaua, şi cu Ploieştiul”, a declarat Craia.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/