Pană cheamă lumea la stadion: „Băieţii au nevoie de susţinere!”

Metalul Reşiţa şi CSM Râmnicu Vâlcea se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, într-un meci foarte important din etapa a treia a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

Vâlcea e, practic, obligată să câştige pe „Mircea Chivu” pentru a păstra şanse reale în lupta pentru promovare, dar lucrurile nu stau altfel nici pentru rosso-neri. Victoria de la Statina trebuie urmată mâine neapărat de alte trei puncte pentru ca fanii reşiţeni să spere cu adevărat la prima ligă. De importanţa meciului de mâine e conştient şi antrenorul Marian Pană şi tocmai de aceea acesta cere sprijinul microbiştilor pe care îi aşteaptă în număr cât mai mare. „Ne aflăm în faţa unui joc foarte important pentru noi. Va fi un meci extrem de greu, dar am încredere în echipa pe care o antrenez. Suntem apţi cu toţii şi asta e foarte important. Terenul va fi greu, asta e clar, dar ştim că o victorie ne poate ţine acolo sus şi atunci vom face tot posibilul să o obţinem. Sper să vină lume mai multă la stadion decât de obicei, băieţii au nevoie de susţinere, e foarte important pentru noi toţi”, a declarat Marian Pană.
Înlocuirea lui Claudiu Niculescu cu Erik Lincar pe banca tehnică a oaspeţilor poate însemna o schimbare doar de atitudine şi mai puţin în ceea ce priveşte pregătirea tactică, este de părere antrenorul Metalului. „Va fi o chestiune de atitudine. E greu pentru un antrenor să schimbe ceva într-un timp atât de scurt. Ei joacă foarte bine pe contraatac, am avut probleme în meciul retur cu ei de la Reşiţa, dar vom încerca să ne luăm măsuri. Dacă ne facem jocul nostru, atunci nu cred că vor fi probleme”, a adăugat tehnicianul.