Să fie rock, să fie zile de foc în Poiana Lupului! Rock the Wolves!

whatsapp image 2021 08 15 at 19.13.01
picnic iulius1000x100

De trei zile lupii nu mai au pace și își strigă ortacii la distracție. Se turează motoarele, se acordează chitarele, crește adrenalina și artiștii cântă și încântă fără încetare. În Poiana Lupului se strigă: „Rock On!”

Prima ediție a festivalului Rock The Wolves a bifat deja trei zile de nebunie și voie bună, în inima muntelui, alături de cei mai îndrăgiți artiști ai rockului românesc ce au încins scena festivalului de la Gărâna. Cargo, Compact, Coma, Adi Despot și Cezar Popescu, Celelalte Cuvinte, Fără Zahăr, Luna Amară sau Țapinarii sunt doar câțiva dintre cei care au ridicat în picioare sute de participanți veniți din toate colțurile țării, dar și din străinătate.

whatsapp image 2021 08 15 at 19.13.01 (2)

leader board 728 x 90 px

Dacă primele două seri au înregistrat un succes neașteptat, seara de sâmbătă s-a încheiat grandios, cu multe peste așteptările publicului, dar și ale organizatorilor. O premieră și o surpriză pentru fanii rockului au fost cei de la Celelalte Cuvinte, prezenți în noua formulă și care au concertat pentru prima dată pe meleaguri bănățene. „Este foarte refreshing. Experiența de tată-fiu a mai avut-o și în alte proiecte. Spre exemplu: << Tamiras >> unul dintre proiectele pe care le-am mai avut în aceeași formulă și care a fost scos sub titulatura de amintiri de familie. Când am avut prima interacțiune cu tatăl meu a fost când aveam 18 ani, un alt proiect comun. Trupa a fost primită pe scenă cu brațele deschise, iar atmosfera a fost foarte faină, ne-am simțit foarte extraordinar pe scenă. Ca de obicei, publicul a fost minunat și primitor”, declarat Marius Pop, chitaristul trupei, Celelalte Cuvinte.

whatsapp image 2021 08 15 at 19.13.00 (2)

Nici varianta acustică a celor de la Viță de Vie nu a displăcut publicului. „Pe plajă în Vamă la 5”, sau „Luna și noi”, au fost primite în ropot de aplauze.

„Publicul a fost minunat, ne-a bucurat faptul că am văzut atâția tineri care cântau la unison cu noi, care ne știu piesele și le ascultă. A fost o mare plăcere pentru noi să fim prezenți la prima ediție a acestui festival și suntem convinși că rockul va rămâne acolo unde îi este locul și anume în top.”, a declarat Adi Despot.

Se anunță nebunie și în această seară la Gărâna, când pe scenă vor urca:  Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Partizan și Cactus Jack.

whatsapp image 2021 08 15 at 19.13.01 (4)

garana

garana 3