O nouă ediție a Festivalului de operă și operetă, la Timișoara. Vor fi 6 zile de spectacole în aer liber

rozelor public 1 (1)
picnic iulius1000x100

A XVI-a ediție a Festivalului de operă și operetă în aer liber se va desfășura în perioadele 27-29 august, respectiv 3-5 septembrie, la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor. Intrarea este liberă, cu respectarea normelor sanitare impuse. 

Astfel, timișorenii și toți iubitorii de muzică de cultură sunt invitați în fiecare seară a festivalului, de la ora 20.30, la spectacole în aer liber. Vineri, în 27 august, este programat spectacolul „Scripcarul de pe acoperiș”, sâmbătă – „Contesa Maritza”, iar duminică, 29 august – „Cavalleria Rusticana”. În 3 septembrie, de la ora 20.30 va putea fi urmărită „Le nozze di Figaro” (Nunta lui Figaro), în 4 septembrie – „La Boheme”, iar duminică, în ultima zi a festivalului – „Liliacul”, de Johann Strauss.

Reprezentanții Operei Naționale Române din Timișoara anunță că participarea este gratuită, însă este obligatorie purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale.

leader board 728 x 90 px

Foto: paginidecultura.ro