„S-a umplut paharul! Nu îți poți bate joc de niște oameni!”

Mijlocașul Metalului, Dănuț Enescu, a criticat în termeni duri, la Sport Total FM, atitudinea administraţiei publice locale şi a patronului Cătălin Rufă vizavi de fotbaliştii care au jucat cu sigla Reşiţei pe piept!

„Situația este incertă în acest moment. Nu știm ce se va întâmpla. Tot am fost pasați de la patron la primărie și invers, dar nu avem niciun răspuns clar. Nu știu exact ce restanțe sunt, pentru că am mai primit câte 5 milioane, dar este lipsă de profesionalism. Sunt restanțe de câteva luni. La un jucător sunt de 5-6 luni, la restul 3-4 luni, plus chirii. La început ni s-a spus ceva, totul a fost bine la început, apoi lucrurile nu au mai fost așa. De mult nu m-am mai întâlnit cu finanțatorul Cătălin Rufă. Am discutat telefonic. A mai venit primarul pe la noi și ne-a spus că dacă vrem ne prezintă acte, domnul Rufă spunea că și el este în regulă”, a afirmat Enescu.
Mijlocaşul a criticat dur felul în care Reşiţa a ales să-şi răsplătească fotbaliştii şi a recunoscut că şansele ca Metalul să continue şi în ediţia viitoare de campionat sunt reduse. „Nimeni nu se aștepta să avem rezultatele acestea. Diferența s-a făcut prin problemele pe care le-am avut la nivelul echipei. Timișoara s-a întărit, la noi unii jucători au fost lăsați să plece. Au fost probleme mari în ultima perioadă și nu cunoaștem motivele rupturii dintre patron și oficialități. Noi am plecat cu buzunarele goale și acum, și de Paște. Ne-au băgat ceva modic în conturi, așa, să luăm ceva să punem pe masă. Se vorbește că nu se va mai continua la Reșița. Dar nu știu, oricum la noi s-a umplut paharul, nu îți poți bate joc de niște oameni. Eu mai am contract un an cu Reșița, dar nu știu ce va urma. Abia ne-am strâns 12 jucători la ultimul meci cu CS Mioveni. Am optat să plecăm acasă, pentru că nu mai rezistam să stăm acolo”,  a spus fotbalistul în emisiunea „Trafic sport”.

Comments

  1. Mitica magazionerul clubului says:

    tu nici nu trebe sa apari cu declaratii de genul asta. ca futbolist ce esti sa le saruti mana ca te-au primit in liga a 2 si ca om esti de nimica, pentru ca ai furat mingile echipei metalul spunand ca vrei sa-ti recuperi ceva banuti. rusine magare ca le-ai furat mingile care urmau sa ajunga la cei mai mici si mai talentati ca tine!

  2. Onix says:

    Nu te mai ascunde in spatele lui nea Mitica, il faci de ras la cat de analfabet esti. Inainte sa scrii un comentariu, invata gramatica. Cand o sa fii tu in teren si o sa primesti salariul la Sfantul Asteapta, abia atunci sa iti dai cu parerea, incultule. Acest jucator a fost chemat la echipa, nu a cersit sa fie luat. Ar fii bine sa iti vezi de viatza ta si sa nu mai comentezi aiurea