S-a stabilit cât costă să bați un polițist în mijlocul străzii: 2.000 de euro!

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat astăzi sentinţa definitivă în dosarul poliţistului lovit cu pumnul în figură, în centrul Reşiţei, de un bărbat recalcitrant căruia tocmai îi desfăcuse cătuşele.

Emanuel Ceangâr nu s-a declarat mulţumit cu pedeapsa aplicată de prima instanţă, considerând că a fost pedepsit prea aspru cu trei ani de închisoare sub supraveghere pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La fel a considerat astăzi şi completul de judecată de la Curtea de Apel Timişoara, care a desfiinţat sentinţa Judecătoriei Reşiţa. „Instanţa admite apelul declarat de inculpat împotriva sentinţei penale nr. 418 din 11 decembrie 2014 pronunţată de Judecătoria Reşiţa, desfiinţează în parte sentinţa apelată sub aspectul individualizării pedepselor aplicate inculpatului şi sub aspectul laturii civile”, se arată în încheierea de azi. Rejudecând, instanţa l-a condamnat pe agresorul poliţistului la1 an şi 6 luni închisoare pentru ultraj. A adăugat însă un spor de 2 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare. „Menţine măsura suspendării sub supraveghere a executării pedepsei închisorii aplicate inculpatului. Reduce termenul de supraveghere de la 4 ani la 2 ani şi 6 luni. Reduce cuantumul daunelor morale la care a fost obligat inculpatul faţă de partea civilă Crăciun Gheorghe de la 5.000 euro la 2.000 euro. Menţine în rest sentinţa apelată”, au mai dispus magistraţii. Asta înseamnă că Emanuel Ceangâr va presta în plus o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă 100 de zile lucrătoare, la Primăria Reşiţa.

„În sfârşit o soluţie temeinică şi legală, care are în vedere piesele dosarului şi apărările făcute”, a comentat avocatul Cosmin Bolosin.

Comments

  1. marcu says:

    in sfarsit un mare infractor scoate niste bani din portofel ptr avocat si despagubiri fata de politist ,dar abia ii inceputul potopului ,Manulache multa bafta ,smechere !

  2. hus-hus says:

    Manu ai inegrit mai rau ,ai fost un negru dar acum esti marocan ,frate totul se plateste !!!hus;hus …hus in casa si la munca in folosul comunitatii ,hai sclavule !