S-a înțeles cu procurorul în dosarul mașinilor furate pentru VIP-uri! Fostul prefect de Caraș-Severin s-a umplut de penibil!

1000x100 (5)

Fostul prefect de Caraș-Severin, Octavian Țunea, a turbat când și-a văzut fiul în cătușe, dar mai ales atunci când Express de Banat a făcut public cazul mașinilor de lux furate și scoase pe piață cu complicitatea angajaților RAR, printre care și cea a băiatului său, Flavius. A amenințat atunci cu procese și ne-a promis că ia până și izmenele de pe noi!

Arestat preventiv după o acțiune în forță a DGA, împreună cu mai multe persoane, Flavius Țunea era suspectat de procurori că, în calitatea sa de inspector la RAR Timiș, ar fi favorizat un grup infracțional organizat care se ocupa cu înscrierea de mașini furate sau cu probleme. După ce Express de Banat a dezvăluit că tocmai fiul fostului prefect, Octavian Țunea, a fost și el arestat preventiv în acest dosar, fostul reprezentant al Guvernului în Caraș-Severin a sunat și amenințat jurnalistul care scrise articolul, amenințându-l că va fi dat în judecată și că îi va lua tot. „Nici izmenele de pe tine nu ți le las!”, amenința Octavian Țunea la acea vreme, folosind un limbaj care nu-i face cinste. Țunea susținea că informațiile publicate de Express de Banat nu ar fi reale și că fiul său, deși va fi găsit nevinovat, nu va mai putea „da ochii” cu colegii săi după cele scrise în articol.

Fostul prefect s-a mai documentat între timp și a avut neplăcerea să constate că fiul său chiar s-a băgat în lucruri necurate, Mai mult decât atât, Flavius Țunea și-a surprins tatăl recunoscând în fața procurorului de caz faptele așa cum au fost ele prezentate de anchetatori și, implicit, de Express de Banat. Țunea jr a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, acord care a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Caraș-Severin. La primul termen judecătorul a fost nevoit să amâne cauza pentru ca Baroul de Avocați Caraș-Severin să poată desemna un apărător din oficiu pentru fostul inspector al RAR Timiș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEȘTE ȘI:

Flavius Țunea, fiul fostului prefect de Caraş-Severin, cârtița din RAR Timiș a grupului infracțional condus de „Paurul”

[AUDIO] Prefectul cu limbaj de mahala amenință după ce și-a văzut fiul în cătușe: „Dobitocul dracului, și izmenele le iau de pe tine, tot iau! Tot ce mai ai îți iau!”

banner 970 x 250