[AUDIO] Prefectul cu limbaj de mahala amenință după ce și-a văzut fiul în cătușe: „Dobitocul dracului, și izmenele le iau de pe tine, tot iau! Tot ce mai ai îți iau!”

Ce fel de oameni reprezintă Guvernul României în teritoriu?! Unul precum Octavian Țunea, fost prefect de Caraș-Severin, urmărit penal de către DNA pentru abuz în serviciu, după cum scrie presa locală, care jignește și amenință jurnaliști după ce fiul său, angajat RAR Timiș, a fost arestat preventiv pentru că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat!

Flavius Țunea a fost ridicat de mascații de la Combaterea Crimei Organizate, iar la solicitarea procurorului de caz judecătorii i-au pus cătușe pe mâini și l-au trimis în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Fără îndoială, momente grele pentru el și familia sa. Numai că reacția tatălui său, fostul prefect Octavian Țunea, depășește orice limită. Acesta nu e supărat pe ceea ce spun procurorii că ar fi făcut fiul său, ci pe ziariștii care au făcut publice acuzațiile ce i se aduc lui Flavius Țunea și implicarea efectivă a acestuia în grupul infracțional organizat specializat în furtul de mașini de lux și punerea lor în circulație sau la vânzare. „Trebuie să spui de unde știi că este cârtiță, că nu l-a acuzat nimeni că este cârtiță! Faci o acuzație gravă, nimeni nu a făcut-o, nici procurorul nu a făcut-o, că a luat mită 1.100 de euro! Tu trebuie să spui de unde ai informația asta. Rechizitoriul ăla nu amintește nimic!”, a tunat Țunea la telefon într-un dialog cu unul din ziariștii Express de Banat.

YouTube video

Deși i s-a explicat că redacția noastră nu are cunoștință de vreun rechizitoriu care să-l privească pe fiul său, fostul prefect a insistat: „Este de 80 de pagini! Eu l-am citit! Jumate de pagină scrie despre fiul meu, dar tu trebuie să spui de unde ai informația, că nu scrie fiecare dobitoc ce vrea despre oameni fără să răspundă!” Practic, Octavian Țunea lasă de înțeles că fiul său ar mai fi făcut obiectul unei cercetări penale, într-o altă speță, finalizată deja cu rechizitoriu. Rechizitoriul este echivalent cu trimiterea în judecată. Redacția noastră nu are cunoștință despre așa ceva, dar cu siguranță fostul prefect Țunea are proprietatea termenilor și știe dumnealui mai bine.

CITEȘTE ȘI:

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Flavius Țunea, fiul fostului prefect de Caraş-Severin, cârtița din RAR Timiș a grupului infracțional condus de „Paurul”

Revenind la dosarul în care Flavius Țunea e arestat preventiv, tatăl său, ani la rând reprezentant al Guvernului României în Caraș-Severin, nu e deloc interesat să afle dacă acuzațiile ce i se aduc sunt adevărate. E însă foarte preocupat să afle cum au transpirat în presă astfel de date. Îi spunem noi. Perfect legal! „Dobitocul dracului! Ce ești tu, bă, dobitocul dracului? Tu crezi că rămâi așa cu mine? Și izmenele le iau de pe tine, tot iau! Tu trebuie să spui cine ți-a dat ție informațiile astea! Te vom chema în instanță și te vom întreba care-i sursa. Tu crezi că rămâne ceva nepedepsit în lumea asta?! Bălăcăriți lumea cum vreți? Tot ce mai ai îți iau. Ești un dobitoc! Vei răspunde!”, ne-a amenințat fostul prefect de Caraș-Severin. Poate, poate ne vor tremura izmenele pe care vrea să ni le ia și vom opri dezvăluirile. Așa vom face. Până mâine!

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/