Borcean ia 7,5 milioane din bancă! Trage gaz în patru cartiere și sortează deșeurile!

Primarul municipiului Caransebeș studiază deja piața creditelor pentru a putea implementa în cel mai scurt timp două proiecte prin care mii de oameni vor face încă un pas spre civilizație.

„Am făcut un calcul, am discutat cu cei de la E.ON Gaz după ce am primit o solicitare din partea CFR Caransebeș cum că ar vrea să se racordeze la rețeaua de gaz. Acolo în zonă presiunea e foarte mică și ar trebui să facem noi, Primăria, o lucrare de circa 500.000-600.000 de lei. Atât ar costa să aducem rețeaua din Strada Tudor Vladimirescu până la Poliția Locală pentru a avea presiune suficientă ca să furnizeze gaz în zonă. Atunci, dacă tot facem lucrarea asta, ne-am gândit să luăm un credit mai mare și să introducem rețeaua de gaz și în cartierele Teiuș, Valea Cenchii și Gării”, a dezvăluit primarul Felix Borcean pentru expressdebanat.ro. Asta, în primă fază, pentru că, ulterior, gazul ar urma să ardă și la aragezele cetățenilor din Șesul Roșu și chiar din Jupa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Totodată, Borcean se gândește și la problema deșeurilor, care și-ar putea găsi rezolvare tot printr-un împrumut bancar. „În acest credit pentru rețeaua de gaz vrem să includem și o stație de sortare deșeuri, care ar fi cam 350.000 de euro. Cu toate cofinanțările, studiile tehnice și celelalte, am avea nevoie de un credit de vreo 7,5 milioane de lei. Vom studia piața creditelor, noi nu avem un grad mare de îndatorare, avem doar creditul pentru campus, care e foarte mic, sustenabil, deci nu avem de ce să ne temem”, a mai spus edilul-șef.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/