[VIDEO] Nelu Popa a dărâmat garajele construite ilegal în fața Inspectoratului de Poliție și a turnat asfalt pentru un milion de mașini!

Reprezentanții administrației publice reșițene au mai ras ceva incredibil de pe raza orașului: două garaje construite ilegal la câțiva metri sub geamurile Inspectoratului Județean de Poliție din Caraș-Severin!

Strada Moise Groza din Reșița a fost redată astăzi circulației, după ce a fost complet reabilitată. Ovidiu Almăjan, directorul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din subordinea Consiliului Local Reșița, a explicat că e vorba de mult mai mult decât o asfaltare. Și asta pentru că a fost refăcut sistemul de colectare a apelor pluviale, au fost pavate trotuarele și amenajate noi locuri de parcare în locul unor construcții ce fuseseră ridicate ilegale. Mai exact, două garaje și câteva grădini. Lucrarea a fost executată în regie proprie și e garantată pentru cel puțin un milion de mașini, după cum ne-a precizat Almăjan.

Întreaga zonă din fața Poliției s-a schimbat total, spre satisfacția primarului Nelu Popa, care a deschis circulația cu mâna lui. Mai mult decât atât, acesta a bătut orașul la pas și a identificat alături de echipa sa mai multe zone unde vor fi amenajate cât de curând locuri de parcare.

leader board 728 x 90 px

„Am fost în Micro I, Micro II, prin centru, în Moroasa, facem planul de reabilitare și reparații a parcărilor. Din resursele pe care le avem, pentru că vom face economii, vom reface parcările și străduțele”, a mai spus edilul-șef.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157681232225584″]