[VIDEO] Nelu Popa a dărâmat garajele construite ilegal în fața Inspectoratului de Poliție și a turnat asfalt pentru un milion de mașini!

Reprezentanții administrației publice reșițene au mai ras ceva incredibil de pe raza orașului: două garaje construite ilegal la câțiva metri sub geamurile Inspectoratului Județean de Poliție din Caraș-Severin!

Strada Moise Groza din Reșița a fost redată astăzi circulației, după ce a fost complet reabilitată. Ovidiu Almăjan, directorul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din subordinea Consiliului Local Reșița, a explicat că e vorba de mult mai mult decât o asfaltare. Și asta pentru că a fost refăcut sistemul de colectare a apelor pluviale, au fost pavate trotuarele și amenajate noi locuri de parcare în locul unor construcții ce fuseseră ridicate ilegale. Mai exact, două garaje și câteva grădini. Lucrarea a fost executată în regie proprie și e garantată pentru cel puțin un milion de mașini, după cum ne-a precizat Almăjan.

Întreaga zonă din fața Poliției s-a schimbat total, spre satisfacția primarului Nelu Popa, care a deschis circulația cu mâna lui. Mai mult decât atât, acesta a bătut orașul la pas și a identificat alături de echipa sa mai multe zone unde vor fi amenajate cât de curând locuri de parcare.

YouTube video

„Am fost în Micro I, Micro II, prin centru, în Moroasa, facem planul de reabilitare și reparații a parcărilor. Din resursele pe care le avem, pentru că vom face economii, vom reface parcările și străduțele”, a mai spus edilul-șef.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157681232225584″]