Ameninţat de un executor judecătoresc, secretarul Reşiţei Lucian Bucur a apelat la procurorii DNA! Pentru blocarea vânzării la bucată a locomotivelor cu abur!

explo 1000x200

Un denunț-bombă făcut de Lucian Bucur, secretarul municipiului Reșița, a ieşit azi la iveală în chiar plenul Consiliului Local, atunci când discuția a ajuns la Muzeul Locomotivelor cu Abur din Triaj!

Liderul grupului PSD din Consiliul Local, Mirel Sabo, a adresat o interpelare primarului Ioan Popa cu privire la starea deplorabilă în care a ajuns Muzeul de Locomotive, primarul explicând că acela nu este în patrimoniul Reșiței, deși și-ar dori acest lucru.

Primarul a fost imediat completat de către secretarul Lucian Bucur, care a explicat faptul că, anul trecut, executorul judecătoresc Gheorghe Brad a încercat să vândă la licitație una dintre locomotivele cu abur, dar Primăria Reşiţa, care are și drept de preemțiune, s-a opus. „Cu toate că domnul executor ne-a amenințat, Direcția Juridică a reușit să ia legătura cu procurorii DNA, care au pus sechestru pe locomotive și au oprit vânzarea acelei locomotive”, a spus Lucian Bucur.

Nu ar fi prima astfel de încercare a executorului judecătoresc Gheorghe Brad, acesta fiind reținut pentru fapte oarecum similare în dosarul devalizării stațiunii Băile Herculane, fiind și urmărit penal în acea cauză.

banner 970 x 250