S-a dat startul campaniei umanitare pentru inimile cărășenilor

Așa cum anunța Express de Banat în urmă cu aproape 3 săptămâni, Spitalul Județean de Urgență Reșița dă startul campaniei de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui aparat vital pentru Secția de Cardiologie.

În prag de sărbători, cu toții suntem îndemnați să fim mai buni. Pe asta pare să se bazeze și managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu, alegând să dea startul campaniei de strângere de fonduri „Din inimă, pentru inimă” cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Mai precis, scopul campaniei este acela de a strânge 25.000 de euro pentru achiziționarea unui ecocardiograf performant, vital pentru cei aproximativ 3.000 de pacienți care trec anual pragul Secției de Cardiologie.

CITEȘTE ȘI: Din inimă, pentru inimă! Campanie de strângere de fonduri pentru Secția de Cardiologie a celui mai mare spital cărășean

„Echipa managerială face un apel și către comunitatea locală să dea dovadă de solidaritate pentru asigurarea unor condiții spitalicești optime, în care calitatea actului medical să primeze”, transmite managerul Waldemar Murgu.

Astăzi a fost anunțat și contul bancar al campaniei în care oamenii dispuși să contribuie pot dona bani. Contul a fost deschis în cadrul asociației Spitalului Județean de Urgență – „Salus Remedis”, la Banca Raiffeisen, cont în care doritorii pot ceda și cei 2% din impozitul pe venit ori 20% din cel pe profit, în cazul persoanelor juridice.

Numărul contului este: RO36 RZBR 0000 0600 2065 5507.