RUŞINOS. „Ne-au abandonat, ne simțim umiliți cu toții! Le-am împărțit fotbaliştilor câte 50 de lei!”

Metalul a cedat în faţa lui ACS Poli Timişoara, 0-3, chiar în Valea Domanului, rezultat în urma căruia echipa lui Dan Alexa şi-a asigurat promovarea în prima ligă. Eşecul de astăzi nu a supărat pe nimeni, pentru că, de fapt, fotbaliştii lui Opriţa au fost înfrânţi, în primul rând, de ambiţiile şi orgoliile de neînţeles ale administraţiei publice locale, mai interesată de „meciurile” cu patronul Cătălin Rufă decât de fotbalul reşiţean!

Antrenorul Daniel Opriţa s-a săturat să fie înjurat la fiecare meci şi să i se ceară demisia. Fotbaliştii din teren, la fel. Şi asta, pentru că în Valea Domanului se petrec lucruri incalificabile, pe care puţină lumea le-a aflat până acum şi care l-ar transforma într-un tehnician oarecare până şi pe marele Mourinho. Opriţa a răbufnit după meciul de azi şi i-a lăsat muţi de uimire pe ziariştii veniţi de la Timişoara, care au constatat că Poli s-a luptat pentru promovare cu o echipă a nimănui, abandonată aproape de toată lumea.

„Auzeam pe cineva care îmi cerea demisia. Eu demisia mi-am dat-o de mult, de câteva etape, dar nu pot să-i las acum pe băieţi. Pentru ei am stat. Unii m-au rugat să-i las să plece acasă înainte de meci, că nu mai au pentru ce să stea. Dacă pleacă toţi, atunci plec şi eu! Nu mai stau de la vară, dar nu vreau să-i abandonez pe băieţi. Le-am dat acum câte 50 de lei la băieţi, din banii din bilete, că nici ăia nu au fost foarte mulţi! Am dat 1.000 de lei la magazioner, că aşa i-am promis, să ne dea echipamentul. Mă rugam să vină cât mai multă lume, să dăm ceva la băieţi. Le-am dat câte 50 de lei să mănânce, pentru că patronul ne plăteşte cum poate!”, a declarat Daniel Opriţa.
Situaţia este dramatică şi nu e exclus ca Metalul să capituleze înainte de ultima etapă a play-off-ului. Cătălin Rufă nu are de unde investi mai mult, e limpede, a declarat-o în mai multe rânduri, însă atitudinea celor care ne-au păcălit cu relansarea fotbalului reşiţean, cu proiecte serioase şi bine gândite, este de-a dreptul scandaloasă. Faptul că au fugit de tot de lângă echipă după ce au făcut tot ce le-a stat în putinţă să o dărâme nu va rămâne nesancţionat, cu siguranţă, dar asta nu va mai încălzi pe nimeni când Reşiţa se va întoarce în mocirla campionatului judeţean. „Tot ce se întâmplă nu e din vina noastră, a jucătorilor, a stafului, sunt problemele oamenilor care ne conduc. Ne-au abandonat de cum a început returul. Nu se poate aşa ceva. Ne simţim umiliţi cu toţii, nu ne bagă nimeni în seamă! Nu e vina noastră pentru ce se întâmplă, trebuia să fie cineva pe lângă noi, să nu ne lase chiar aşa!”, a mai spus Opriţa.
Pentru ultimele meciuri e foarte posibil ca Metalul să se bazeze numai pe juniori, asta dacă va mai avea cum să se prezinte la meciuri. „E greu să-i mai motivez acum pe final pe băieţi. Dacă prindem locul doi eu cred că e o performanţă bunicică!”, a adăugat antrenorul din Valea Domanului.

Comments

 1. GRN says:

  Pana acum doar Primaria a sustinut .ce articol…

 2. Rossoner says:

  E foarte neplacut ca s-a ajuns la aceasta situatie.Rezistati baieti ca mai sunt 3 etape de jucat si probabil se vor transa treburile cumva.Nu trebuie sa va inecati precum tiganul la mal. Dati dovada ca sunteti GLADIATORI ADEVARATI si SUFLETUL OPRITA sa ramana alaturi de aceasta ECHIPA EXCELENTA. Organizati-va mai bine pentru sezonul urmator pentru ca, probabil se vor schiumba multe in regulamentele fotbalului Romanesc pe ansamblul lui.In mod sigur se va vota pentru o singura echipa de liga 2 a cu ceva aport financiar al f.r.f ,al ligii profesioniste de fotbal si al televiziunilor care vor transmite meciurile.Rezistati ca in mod sigur se va modifica ceva in bine pentru fotbalul Romanesc in ansamblul lui.CINSTE TIE OPRITA PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU COLEGII TAI JUCATORI! Nu lua in seama nemultumirile unora sau altora pentru ca asa e in postura de antrenor.Nu poti multumi de multe ori nici pe cei din familia proprie dar o multime de oameni care vor promovare cu stomacul gool.

 3. marius says:

  Ar trebui promovată o campanie gen “un leu pt CSM” si sunt sigur ca din oraş jumatate ar renunta la o suma modica pt a susţine echipa de suflet a oraşului.Eu unul as contribui desi nu sunt un “microbist inrait”

 4. dorin says:

  Rufa sa iti fie rusine pentru ca ai lasat echipa fara bani. Nu ai nicio onoare si ai lasat echipa de izbeliste.

 5. fan metalu says:

  DANIELE INCEARCA SA FINALIZEZI CE SE DERULEAZA ACUM CA TU ORICUM TI-AI FACUT DATORIA CU VARF SI INDESAT CA JUCATOR SI ANTRENOR LA RESITA . OAMENII TE VOR APRECIA SAU NU PENTRU MODUL IN CARE AI STIUT SA DUCI LA BUN SFIRSIT SAU SA ABANDONEZI UN PROIECT INCEPUT.CIND TRECI PRIN ASTFEL DE SITUATII ORICE OM DEVINE MAI CALIT SI MAI PRGATIT PENTRU UN NOU INCEPUT.AZI ESTI DEZAMAGIT SI TULBURAT DE UNII CE AU PROTESTAT IMPOTRIVA TA. MIINE SI IN PERIOADA URMATOARE PANA LA FINALUL ACESTEI EDITII DIN 6 IUNIE VEI MAI AVEA ZILE NEPLACUTE, INSA CEI CE REUSESC IN VIATA TREBUIE SA INDURE SI SA SPERE IN CEVA MAI BUN.ESTE UN SFAT DAT DE UN SPECTATOR CE AM ASISTAT AZI LA MECI.

 6. #tobosarul says:

  Noi cantam pentru culori
  Nu pentru conducatori !

 7. neutru says:

  sa cantam pentru ECHIPA , sa cantam pentru OPRITA, pentru cei ce au luptat si loc bun au ocupat!sa fim ingaduitori si toleranti cu EROUL DE OPRITA, CU CAPITANUL ZIMMERMANN si sa nu mai cerem imposibilul.

 8. Victoras says:

  Rufa a venit la Resita tocmai pentru faptul ca nu a avut bani sa o mai sustina pe echipa.El mai totdeauna a fost consecvent in ce a spus ca: finanteaza atat cat isi poate permite .Nu mai stim cine a insistat ca el sa vina aici? Domnul Primar, MIHAI STEPANESCU era foarte incantat de aducerea echipei aici.Cred ca nici Primarul nu a prevazut atunci ca lucrurile se vor degrada in asa hal cu finantarea fotbalului Romanesc.Nu trebuie sa blamam pe nimeni pentru intorsatura pe care au luato lucrurile .Important acum este sa fim calmi si sa studiem ce va fi mai bine pentru fiecare parte asociata dupa ce se va termina acest campionat.Cu luciditate , cu inteligenta se vor depasi si aceste stari de anormalitate.

 9. rosca says:

  cel care nu plateste este Rufa.Rufa este actionarul majoritar,Rufa este administratorul clubului, Rufa este responsabil pentru tot. dupa dezastrul lasat la Valcea a creat unu si aici doar ca noi ne-am trezit la timp. Rufa este sarac lipit si asta se dovedeste prin faptul ca DOAR express de banat ai canta in struna. in curand vor veni dezvaluiri despre afacerile dintre Dani Stanciu si Catalin Rufa.

 10. Gusca says:

  Am participat la cateva intalniri primar – antrenor. Oprita relata problemele cu care se confrunta.In urmatoarele 2-3 zile aceste probleme erau rezolvate.Dane , de ce nu spui adevarul ?

 11. GRN says:

  cert este ca banii sunt putini pentru sustinerea unei echipa de liga a 2 a cu toate cele necesare bunei desfasurari a activitatii acesteia.

 12. danalexa says:

  Scrie Fucks pe facebook ca în 1998 resiteni get beget au promovat în fata unei echipe din Oltenia. Sambata, Timisoara cu resitenii Scutaru, O.Popescu si antrenorul secund profesor Tavi Benga a promovat în fata unei echipe din Oltenia care joaca la Resita pe Valea Domanului

 13. Emil Stroia says:

  Trist dom’le! Te doare sufletu’ ca microbist cand vezi ce se intampla cu fotbalu’ romanesc. respect pentru cine inca incearca sa mai faca ceva!!!

  Forta ASA Mures!