PMP are conducere nouă în Caraș-Severin! Și doar 600 de membri …

Noul președinte al filialei județene a Partidului Mișcarea Populară este, începând de astăzi, Ionuț Popovici.

Deși PMP nu este un partid bine structurat la nivel de județ, înființat pe grabă în Caraș-Severin, acum liderii formațiunii sunt deciși să se transforme într-o formațiune serioasă, competitivă, capabilă să participe la alegerile locale din 2016 la toate funcțiile posibile. Până atunci însă, mai e drum lung.

„Ne-am propus ca filiala PMP Caraș-Severin să aibă organizații în toate cele 77 de localități. Anul viitor vom avea primul test, la alegerile locale, când vrem să demonstrăm că putem face politică. Vom avea liste în toate localitățile și vom avea candidat și pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Ca target avem și atragerea a două mii de noi membri, în special tineri, care nu au mai făcut politică. De altfel, mulți dintre noi ne-am reunit în PMP pentru că avem multe nemulțumiri față de ceea ce se întâmplă pe scena politică românească, iar intrarea noastră în politică reprezintă, pentru noi, o formă de protest”, a declarat, astăzi, Ionuț Popovici, noul președinte al PMP Caraș-Severin, într-o conferință de presă susținută la Reșița. Acesta este economist de profesie, iar în trecut a mai fost membru PD, dar pentru o scurtă perioadă de timp.

Acesta spune că nemulțumirea lui se manifestă pe mai multe planuri, iar ceea ce este deranjant e că USL încă trăiește și acționează tacit pe scena politică din România. În prezent, PMP are în județ 600 de membri și 36 de organizații locale, constituite conform statutului partidului.

Comments

 1. Ppa says:

  Intai sa li se verifice “dinamica infractionala”. Cand vine vorba de PMP trebuie sa suflam si in iaurt! Si sa ne astupam si nara nasului !!!

 2. Eu says:

  Trebuie sa punem mana si mintea la contributie nu mai exagerati ce a declarat Ionut. Este cam adevarat ar trebui tineretu sa faca ceva pt Romania!!! Oameni buni nu mai criticati nu mai aveti grija altuia veniti cu ideei bune si hai sa le punem in aplicatiecu cat mai multi cu atat mai repede putem fi vazuti.si nu vreau sa i fac campanie lui Ionut doar va zic contactatil ca omu este in stare sa faca ceva!Multumesc

 3. PPY says:

  daca nu incercam sa lasam tinerii sa faca ceva pt judet, atunci poate face Frunzaverde care a furat 16 ani, sa il lasam in continuare sa distruga judetul …… bravo d-l popovici

 4. comisaru says:

  nici o sansa

 5. comisaru says:

  Un partid fara nici o sansa

 6. Adrian says:

  Un tanar cu viziune, un tanar care stie ce vrea de la el si de la oamenii cu care se inconjoara, un om care reuseste sa faca tot ceea ce-si propune si sa speram, cu ajutorul lui, vom ajunge sa traim intr-un judet mai bun, mult succes

 7. Rony says:

  Da o mare speranta dar cu marele om de afaceri Banana langa el cu siguranta vom ajunge departe

 8. Diana says:

  Pai ce legatura are cu jegosii aia de Cretu si Banana hoti perversi

 9. Rony says:

  pai infectul ala de Banana este nasul lui Popovici asta deci ce speranta cretu si banana cei mai mari infractori

 10. Popovici Ionut says:

  Va multumesc tuturor pentru parerile dumneavoastra atat pro cat si contra dar am o rugaminte,atunci cand faceti o afirmatie,va rog sa va documentati temeinic,este foarte usor sa aruncam cu noroi unul catre altul…

 11. Cetățeanul says:

  Nașii familiei Popovici sunt chiar unchii soției domnului Popovici,deci domnule Rony sunteți pe lângă subiect,dl Popovici are dreptate ar fi interesant sa va documentați înainte sa va dați cu părerea ….

 12. John Doe says:

  Un om care a plecat de jos,un om ambițios care a avut șansa necesară sa realizeze ceva in viața pe propriile forte,un om care si-a depășit condiția prin ambitia si devotamentul sau.Eu zic sa il împiedicam sa facă ceva productiv,zic sa ii punem bete in roate,sa judecam si sa fim invidioși ca doar la asta ne pricepem cel mai bine! Tot respectul pentru inițiativa Dvs tinere,dacă toți tinerii din ziua de azi ar fi ca Dvs aceasta țara ar avea o șansa! Sa auzim de bine!

 13. Rony says:

  Da scuze domnilor dl Popoviciu Este nasul infractorului cu 15 nume schimbate Banana si Cretu acum este Corect??? Sau doriti si poze de la catedrala

 14. John Doe says:

  Stimate domn Rony,observ ca de data asta sunteți ceva mai documentat,din păcate tot departe de subiect…in primul rând acest Banana nu mai face parte din anturajul Crețu si ceata de vreo câțiva ani,in al doilea rând orice om are dreptul la o a doua șansa si se poate schimba,iar in al treilea rând doar oamenii limitați judeca un om din prisma altora!
  PS: Va recomand cu caldura sa studiați puțin înscrisurile religioase ca sa vedeți ce înseamnă a cununa/a boteza pe cineva!
  In rest cum am mai zis,sa auzim de bine!;)

 15. Eu says:

  Doamne chiar ma minunez cata rautate si ffff multa frustrare… Domnule rony chiar esti penibil credema cred ca ar fi bine sincer iti pot oferii chiar un loc de munca bine platit decat sa iti faci zilelel amare in fiecare zi!!!Sunt speriat si ma tot gandesc lumea si rautatea din voi se va schimba vre o data???imi pare sincer rau ca ma cobor la nivelul tau domnule rony dar sincer incerc sa te salvez!!! Esti penibil si daca te caut bine iesti si un nimeni!!! Un om cu CREIER CARACTER etc nu scrie aberatii si frustari din copilarie!!! Ps fugi in padure acolo e locul tau!