Cinci gospodării sunt sub apă!

Echipajele de pompieri sunt alertate să intervină în zona Văliug, acolo unde în urmă cu doar câteva momente au avut loc inundații de proporții. Potrivit surselor “Express de Banat”, apa care s-a scurs de pe versanți a luat pe sus mai multe mașini și a inundat gospodăriile oamenilor.

Peste zece pompieri intervin la această oră să scoată apa din gospodăriile inundate de viitură. “Potrivit primelor informații pe care le deținem, cinci gospodării ar fi inundate. Cinci pompieri intervin cu două motopompe, iar alți opt se deplasează în aceste clipe spre Văliug”, a spus Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU “Semenic”. Oamenii sunt înspăimântați de ceea ce au văzut. “Am mai văzut o situație similară doar la Festivalul de Jazz, de acum câțiva ani. Le-am împrumutat mașina unor prieteni, iar apa a luat-o pe sus, fără ca ei să mai poată face ceva. Am făcut rost, cu greu, de o platformă de la Reșița, dar degeaba. Și un podeț a fost luat de apă și nu pot transporta autoturismul în oraș”, a spus un martor ocular al evenimentelor.

Din informațiile pe care le dețin pompierii, apele încep să se retragă.

leader board 728 x 90 px

Revenim cu amănunte!

Comments

  1. paula says:

    imi pare foarte rau pentru aceste persoane si sper ca dumnezeu sa ii ajute si mai ales acelora care li sa bagat apa in case sa treaca peste asta cu bine !!!!!!!!!!!!!!!!