Ruinele lui Gruia Stoica se prăbuşesc de tot! Proprietarul Semenicului, condamnat la închisoare!

Curtea de Apel Ploieşti l-a găsit vinovat şi condamnat la închisoare cu executare pe omul care deţine hotelul din centrul Reşiţei, dar şi majoritatea spaţiilor de cazare de pe Muntele Semenic.

Trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cumpărare de influenţă, alături de avocatul Doru Boştină, pe care l-ar fi mituit cu o sumă fabuloasă, 3 milioane de euro, omul de afaceri Gruia Stoica a aflat astăzi sentinţa instanţei de fond: patru ani de închisoare cu executare! Condamnarea lui Stoica e legată de licitaţia ce avea ca scop transportul feroviar de cărbune pentru Complexul Energetic Oltenia.

Sentinţa de astăzi nu e definitivă, dar soarta proprietăţilor controversatului afacerist pe care acesta le are în Caraş-Severin rămâne incertă. Hotelul Semenic din centrul municipiului Reşiţa şi hotelurile „comuniste” de pe Muntele Semenic riscă să se degradeze şi mai tare după ce Stoica s-a mulţumit să le preia fără să investească nici măcar un cent în ele.

Comments

  1. costi says:

    Resita este o Ruina si curind va fi ca si anima ,In schimb Caransebesu e cu mult in fata chiar si Lugoju e mai ordonat ,

  2. calina ion says:

    Acest Gruia este nimeni altul decat fostul sot al doamnei deputat Valeria Schelean,la fel ca doamna Udrea nici ea nu stie ce facea fostul sot…