Rufă rămâne majoritar în Valea Domanului! Frunzăverde pregăteşte bugetul!

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a reconfirmat implicarea financiară a instituţiei pe care o conduce în susţinerea Metalului Reşiţa, dar a exclus preluarea vreunui pachet de acţiuni.

Sorin Frunzăverde a anunţat de ceva vreme că administraţia judeţeană se va alătura Consiliului Local Reşiţa pentru ca echipa din Valea Domanului să poată forţa, la un moment dat, revenirea în elita fotbalului românesc. Imediat au apărut tot felul de întrebări şi de calcule legate de modul în care ar urma să se concretizeze acest sprijin. Unii au speculat o preluare de acţiuni din pachetul majoritar deţinut de Cătălin Rufă, alţii ar fi văzut mai inspirată cumpărarea de acţiuni de la municipalitate. Niciuna dintre variante nu e luată în calcul şi asta, şi din cauza legislaţiei.

Frunzăverde a vorbit astăzi din nou despre Metalul şi despre intenţiile sale şi ale Consiliului Judeţean. Avem în vedere alocarea unor fonduri pentru sport. Posibilitatea noastră legală, în baza noii legi a sportului, Legea 69, este de a oferi premieri, care tot bani sunt. Gândim un suport financiar pentru tot sportul cărăşean, în baza prevederilor legale. Asta înseamnă şi handbal, şi voleiul de la Caransebeş. Avem posibilitatea în baza legii să ajutăm financiar aceste echipe. E important să o facem. Handbalul intră în Liga Naţională, fotbalul e pe locul doi sau trei. Am declarat că vom încerca să finanţăm, a apărut între timp a apărut o nouă lege a sportului, Legea 69, care reglementează ce şi cum. Numai în baza ei vom găsi formula de a aloca nişte fonduri. Legislaţia românească nu este foarte permisivă şi din motivul ăsta tot sportul românesc este în suferinţă. E exclus să preluăm acţiuni”, a declarat preşedintele CJ.

Comments

 1. RUFA says:

  am uitat maestre,imi cer mii de scuze

 2. LuxPhotoFuchs says:

  De când este domnul Sorin Frunzăverde preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea?

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Revin la mailul trimis anterior prin care solicitam să fiu informat despre măsurile luate de dvs. pentru sancţionarea celui care prin furt de identitate şi obscenităţi a încălcat codul penal. Întrucât responsabilitatea aparţine celui ce postează, acesta fiind cunoscut doar de dvs., trebuia să-l identificaţi şi să-l acţionaţi în judecată. Îmi rezerv dreptul de a depune plângere penală la poliţie împotriva expressdebanat dacă în 24 de ore nu se ia nicio măsură de către dvs.
  Petru Fuchs

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Am stabilit ieri că veţi verifica şi modera comentariile. Întrucât şi de data aceasta a apărut un furt de identitate însoţită de o obscenitate nu mai respect cele 48 de ore convenite şi fac o plângere poliţiei a cărei copie o s-o public ca şi comentariu.

 5. suporter metalul Resita says:

  CE MULTA GANDIRE SI CATA PRICEPERE DAR SI TIMP VA TREBUIT SA O DATI LA PACE CU DOMNUL SORIN FRUNZAVERDE PENTRU A VENI SA VA SPRIJINE ASA CUM DE FAPT ESTE NORMALUL , NORMALITATII INTRO TARA CIVILIZATA ?EU CRED CA DACA RUFA ERA INSPIRAT SA CEARA PERSONAL ACEST AJUTOR , SUNT FERM CONVINS CA EL VENEA IN MOD SIGUR TINAND CONT CA NU ESTE INREGIMENTAT IN NICIUN PARTID POLITIC.TOTUSI SA FIM INCREZATORI CA S.FRUNZAVERDE ASA CUM IL STIM, DACA A PROMIS IN MOD SIGUR SE VA IMPLICA, NU NUMAI LA MODUL DECLARATIV CI LA MODUL REAL DE SPRIJINIRE.BAFTA MULTA VA DORIM!!! LEGATURA SA FIE TRAINICA SI PE MASURA DORINTEI UNANIME A SUPORTERILOR RESITENI DE A AVEA SI NOI O ECHIPA IN LIGA 1. NU STIU DACA PRIN MINUNE S-AR INTAMPLA SA OCUPAM LOCUL 1 , UNDE VOM JUCA TOTUSI PENTRU CA NICOLAE ROBU IN MOD SIGUR NU NE VA MAI PERMITE SA JUCAM LA TIMISOARA.

 6. MESAJ PT FUCHS says:

  O ZI FRUMOASA! 🙂 EU M-AM POTOLIT! CU TOATE CA NU IMI PASA DE CE SPUI TU…NU MAI AM CHEF SA MA COBOR LA MINTEA TA!!!!

 7. LuxPhotoFuchs says:

  To
  cabinet@cs.politiaromana.ro
  Vă trimit în attachment textul semnat al unei plângeri a părţii vătămate Fuchs Petru împotriva făptuitorului, redacţia ziarului online Express de Banat, ambele cu domiciliul în Reşiţa. (pdf.1) Totodată, vă trimit şi două documente doveditoare (pdf. 2 şi 3).
  Vă mulţumesc anticipat pentru sprijinul pe care urmează să mi-l acordaţi.
  Fuchs Petru