Condamnare definitivă în Casa Domnului! Pastorii pedofili fac puşcărie!

Cei doi penticostali care profitau de naivitatea copiilor, în special băieţi cu vârste de până în 15 ani, au sfidat Legea Divină, dar au fost condamnaţi definitiv de legea penală!

Viorel Costel Luniţă şi Ştefan Fogoroşan, despre care oficialii Bisericii Penticostale spun că nu ar fi fost chiar pastori, şi-au satisfăcut poftele sexuale bolnave cu cel puţin patru copii. Băieţi cu vârste până în 14-15 ani! S-au apărat în sala de judecată spunând că minorii au acceptat de bunăvoie să întreţină relaţii sexuale cu ei, că nu ar fi fost constrânşi. În plus, ar fi fost în stare să se jure că nu cunoşteau faptul că puştanii erau minori.

Curtea de Apel Timişoara a respins ca nefondate apelurile declarate de inculpaţi şi, în consecinţă, cei doi vor executa pedepsele aplicate de Tribunalul Caraş-Severin. Luniţă şi Fogoroşan vor petrece câte şase ani în închisoare şi vor achita câte 3.000 euro fiecăreia dintre cele patru părţi vătămate, reprezentând daune morale.

CITEŞTE ŞI:

Vânătoarea sexuală de minori a luat sfârșit! Pedofilii homosexuali, în arest preventiv!

Pedofilii homosexuali răspund în fața instanței!

Reprezentanții Bisericii Penticostale neagă religia pastorului acuzat de pornografie infantilă!

UPDATE: Pastori penticostali implicați în scandal sexual! 

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Acesti doi “pastori” sunt evident etnie ‘rom”(TIGANI).Cine accepta sfaturi de la asemenea personaje,aproape merita consecintele.