Rufă habar nu are câţi bani a investit la Metalul

Acţionarul majoritar al clubului de fotbal din Valea Domanului pe care îl patronează alături de Consiliul Local Reşiţa bagă mâna în buzunar fără a ţine vreo evidenţă a investiţiilor!

Cătălin Rufă este unul dintre investitorii din fotbalul românesc care vrea să dea dovadă de maximă transparenţă, mai ales că bugetul Metalului e asigurat şi din contribuţia semnificativă a Consiliului Local. Patronul rosso-nerilor nu a avut nicio rezervă în a dezvălui suma pentru care l-a vândut pe Bogdan Vătăjelu la Craiova, ba chiar a oferit toate datele contractului. La fel a procedat şi în cazul lui Staicu.
Întrebat fiind însă despre cuantumul investiţiilor făcute de el până acum în Valea Domanului, Cătălin Rufă a surprins cu un răspuns atipic pentru un om de afaceri: „Nu ştiu să vă spun exact, nu am făcut o socoteală”. Nu a putut prezenta nici măcar o sumă aproximativă. A ştiut însă foarte bine care e situaţia contribuţiei de la bugetul local al Reşiţei. „Sunt şase miliarde de lei, Primăria şi-a onorat promisiunea şi nu putem decât să fim mulţumiţi”, a precizat Rufă.

Comments

  1. Eu says:

    Ba…Fuchs asta chiar e nebun, sau trebuie internat undeva?Va recomand Gataia…

  2. Petru Fuchs says:

    In proiectul comun privind promovarea “pe hartie“ a fotbalului resitean exista doua parti distincte, una de fraieri si cealalta de escroci…Incadrarea in cele doua categorii o las la latitudinea Dumneavoastra. Tare imi seamana aceasta perioada din Valea Domanului cu cea in care un “investitor strategic“ din Oltenia a lasat rossoneri fara trecut si brand, fara jucatori si conducatori autohtoni, fara spectatori si galerie, fara performanta, fara spectacol fotbalistic….

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/