Pleacă trist în Liga I!

Marius Staicu, principalul marcator al Metalului, are şansa de a juca în prima ligă, pentru Poli Timişoara, echipa la care s-a format.

Transferul din liga secundă la o echipă de pe primul eşalon fotbalistic este primit de obicei cu mare satisfacţie de către orice fotbalist, deoarece asta înseamnă pentru el mai mulţi bani, dar şi ocazia de a evolua la un nivel superior, la echipe mai valoroase şi în compania unor jucători de top. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Marius Staicu, atacantul Metalului despărţindu-se greu de Valea Domanului, în ciuda faptului că a fost transferat la Poli, echipa care l-a crescut.
Cătălin Rufă a recunoscut că a greşit în vara anului trecut, când renunţase la jucătorul ce avea să fie salvat de Alex Pelici şi să devină golgheterul echipei, şi a renunţat din nou foarte uşor în această pauză competiţională la serviciile sale. Prezent la conferinţa de presă în cadrul căreia s-a anunţat plecarea sa la Timişoara, Staicu a fost mai degrabă abătut decât bucuros. Pe chipul atacantului nu s-a văzut nicio clipă bucuria că i se oferă ocazia să joace în prima ligă. În schimb, Vătăjelu, transferat la liderul din Liga a II-a, era vizibil fericit de mutarea în Bănie, la Craiova Olguţei Vasilescu.
Eu mă simt aici ca şi acasă şi le mulţumesc suporterilor şi tuturor oamenilor de aici. M-am simţit aici ca şi la mama acasă. Îi mulţumesc domnului Alex pentru că a insistat să rămân, în rest nu am ce să…. Sper să fac treabă cel puţin la fel de bună şi la Timişoara. Sper ca Reşiţa să promoveze de pe primul loc, iar de pe locul doi nu mă interesează”, a declarat cu diplomaţie, mulţumindu-i pe toţi, Marius Staicu.