A lăsat Germania pentru a reveni acasă!

explo 1000x200

Plecat în urmă cu zece ani de la echipa ce l-a propulsat în fotbalul mare, FCM Reșița, Eduard Cristian Zimmermann s-a întors în Valea Domanului pentru a apăra poarta Metalului Reșița.

După un tur de campionat și trei etape susținute în actuala stagiune a ligii a II-a, Metalul Reșița se află pe poziția a șasea, ultima care îi permite calificarea în play-off-ul pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică. Planurile conducerii din Valea Domanului s-au schimbat după parcursul bun din prima parte a campionatului, Cătălin Rufă dorindu-și promovarea în Liga I, iar pentru asta vrea să-i pună la dispoziţie lui Marian Pană un lot competitiv.

Primul sosit în iarnă la Metalul este Zimmermann, jucător ce a debutat pe prima scenă fotbalistică în anul 2004, apărând poarta Politehnicii Timișoara într-un meci contra Rapidului. De-a lungul carierei, portarul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la Buftea, Gloria Buzău, Severin, Otopeni, Petrolul Ploiești, iar ultima sa echipă a fost SSV Reutlingen, echipă din ligile inferioare din Germania. De asemenea, „Neamțul” are și șapte selecții la echipa națională de tineret.

banner 970 x 250

Comments

  1. VASI says:

    BAI FUCHS MAI LASA-NE MA CU LOCALNICII ASTIA. TU NU VEZI CA NU AU VALOARE.TU NU VEZI PE CE LOCURI SUNT ASTIA DE LA GLORIA SI MUNCITORUL IN LIGA 3 .NU AU VALOARE DE LIGA 2 ASA CA NU O MAI ARDE TU PE AICI CA NU AVEM JUCATORI RESITENI LA METALUL CA DACA AM AVEA SIGUR AM RETROGRADA.NU FACE FATA NICI UNUL IN LIGA 2 IN AFARA DE CACAO. O SA TE LAMURESTI SI CU PORTARUL ASTA .

  2. Eu says:

    Fuchs….esti istorie, ai fost un maestru, dar lasa-ne in pace cu aberatiile tale.