„Eu am venit numai pentru domnul Cătălin!”

explo 1000x200

Fostul căpitan al Metalului a explicat motivele pentru care a ales să se despartă de Valea Domanului după mai puţin de jumătate de an şi câteva meciuri jucate în tricoul roş-negru.

Bogdan Vătăjelu, fundaşul stânga al Reşiţei, un jucător care nu a împlinit încă 21 de ani, dar care promite foarte multe, a semnat cu CS Universitatea Craiova. Patronul Metalului, Cătălin Rufă, a anunţat preţul transferului: 150.000 de euro, plus TVA. În plus, a păstrat 20 la sută dintr-un eventual transfer şi ar urma să încaseze şi anumite bonusuri în funcţie de performanţele clubului oltean. “„u am venit liber de contract la Reşiţa, numai pentru domnul Cătălin. Eu am venit în vară cu promisiunea dumnealui că la prima ofertă bună şi pentru club, şi pentru mine pot să plec. La Craiova se doreşte promovarea, sunt mai aproape de casă şi cred că lumea va înţelege de ce am făcut pasul acesta. Nu îmi este uşor să plec de la Reşiţa, dar cariera mea trebuie să meargă înainte. Am avut cea mai călduroasă galerie şi ţin să mulţumesc celor care au fost alături de echipă”, a declarat Vătăjelu.

Fotbalistul spune că la echipa susţinută de Primăria Craiova are un contract net superior celui de la Reşiţa, dar că şi clubul din Valea Domanului trebuie să fie mulţumit de pe urma acestui transfer. „Din punct de vedere financiar pentru mine e mai bine la Craiova, deşi banii mă interesează mai puţin acum, pentru că nu am nici 21 de ani. E o sumă bună de transfer şi pentru club, e o sumă importantă pentru Liga a II-a”, a mai spus fundaşul.

banner 970 x 250

Comments

  1. VASI says:

    ALO DOMNUL PANA CUM MAI STAM CU PROMOVAREA??? EU TI-AM ZIS CA ESTI PENIBIL SI VORBESTI NUMAI PROSTII.PAI RUFA ESTE UN OM DE AFACERI SI-L INTERESEAZA NUMAI BANII NU SI PERFORMANTA.A VANDUT SI CAPITANUL,OARE CINE MAI URMEAZA.TE-AR VINDE SI PE TINE SI PE GURGU DAR NU VA VREA NIMENI CA NU AVETI VALOARE.HAI PA NE VEDEM IN PLAYOUT.