Rosso-nerii zâmbesc din nou! Primele raze de soare într-o toamnă târzie! (FOTO)

Metalul Reșița a obținut astăzi prima victorie în actuala ediție a Ligii a II-a de fotbal, 3-1 (1-1), pe teren propriu, cu Unirea Tărlungeni.

Eugen Trică nu a mai plecat de pe banca rosso-nerilor, așa cum anunțase la un moment dat, pentru că a văzut la echipa sa și destule semnale pozitive, în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare de pe tabelele de marcaj. Încrederea pe care le-a acordat-o băieților i-a fost răsplătită în cele din urmă și Metalul are destule motive să creadă în evitarea retrogradării, chiar dacă mai e drum lung până acolo.

Cu foarte puțini oameni în tribună, reșițenii au început cum nu se poate mai prost, primind gol după numai patru minute de joc. Cu probleme într-un lot și așa destul de subțire, Metalul s-a chinuit mult pe un teren greu, dar fără să pună prea multe probleme în careul advers. Golul egalizator a picat însă meritat, înainte cu vreo zece minute de pauză. Skraparas a fost pe fază după ce Muțiu respinsese în primă fază șutul lui Chițu.

Oaspeții au revenit pe gazon cu intenția vădită de a trage de egalul din prima repriză. În schimb, rosso-nerii s-au urcat încet, încet pe adversar. Pe fondul unui joc dominat de băieții lui Trică a venit și golul mult așteptat, autor Feher, în minutul 68. Imediat după intrarea lui Manole, un tânăr foarte talentat care pare să fi înțeles că e nevoie și de atitudine și voință pentru a ajunge fotbalist. Astăzi a intrat în teren mai mult mort decât viu, cu injecții care să-l țină pe picioare, dar s-a văzut imediat că știe cu mingea și că dacă tratează fotbalul cu seriozitate poate juca la un moment dat la un nivel mult mai ridicat. La cinci minute de la golul lui Feher, Antony Maisiat a punctat pentru 3-1 și a tranșat soarta partidei. Reșițenii zâmbesc din nou, după multă vreme, dar cel mai important e să o facă și după ultima etapă.

„Am încercat și la precedentele conferințe de presă să zâmbesc, dar nu era zâmbetul meu. Era un zâmbet fals, acum e unul de fericire. Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie, felicit băieții pentru că au revenit de la 0-1 și au făcut un joc fantastic. Au avut atitudine, și-au dorit foarte mult și am obținut o victorie mare. Mare, pentru că este prima. A venit destul de târziu, dar bine că a venit. Era importantă această victorie pentru jucători și sperăm să fie altceva de acum încolo. Dacă pierdeam meciul ăsta, era cam gata, eram prima căzută”, a declarat Eugen Trică după meci.

Comments

  1. euuu says:

    Bravo.. Succes. Dar tot 10 lei biletul ? De ce sa pui 5 lei biletu sa ti vina 200 de oameni cand tu pui 10 lei si vin 50 nu ? De aia merg toate prost in romania ca sunt numa inapti.

  2. BTK Killer says:

    Cu o victorie nu se face primavara. Metalul cu siguranta va retrograda.

  3. Xxxlauraqws says:

    Si asa are stanciu orgasm. Daca batea si echipa lui de suflet fc spaima pariurilor caransebes avea dubla finalizare la birt