Barbu se gândeşte să plece!

FCM 2012 Reşiţa a pierdut, scor 1-2, pe propriul teren, în faţa Minerului Mătăsari, într-un meci din etapa a patra a Ligii a III-a de fotbal. În schimb, Muncitorul a remizat, 0-0, în deplasare, cu liderul Minerul Motru.

Lipsa de eficienţă în faţa porţii adverse i-a costat şi astăzi pe jucătorii din Valea Domanului. Ocaziile ratate cu seninătate, venite după o dominare teritorială şi un joc bun, legat şi plăcut ochiului, i-au făcut să piardă trei puncte extrem de preţioase, mai ales că, Muncitorul a reuşit să-i încurce pe minerii din Motru. Echipa antrenată de Gică Barbu s-a văzut condusă după un sfert de oră, la prima ocazie importantă a oaspeţilor. Reşiţenii au irosit o sumedenie de ocazii şi au făcut, practic, inutilă dominarea teritorială. Breşneni, omul care a semnat victoria de la Craiova, a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, însă toate celelalte ocazii, deloc puţine la număr, au fost irosite. Pe final de joc, defensiva reşiţeană a fost surprinsă mult prea avansată şi taxată. S-a terminat 2-1 pentru Minerul Mătăsari şi Gică Barbu e foarte dezamăgit.

“Dacă nu batem Minerul Motru, misiunea mea s-a cam încheiat în Valea Domanului. Am ratat mult prea mult astăzi. Sunt supărat, sunt dezamăgit, nu am venit la Reşiţa să mă lupt pentru locul doi. Dacă nu batem Minerul Motru nu ne mai putem gândi la promovare”, a declarat antrenorul FCM-ului.

Remiză pe terenul liderului

Concitadina Muncitorul a făcut un joc destul de bun la Motru şi a smuls o remiză albă. “Am întâlnit o echipă bună, puternică. Noi am jucat mai slab în prima repriză, drumul lung a lăsat urme, dar după pauză ne-am revenit. Cu mai multă şansă puteam chiar să câştigăm. Am ratat două ocazii monumentale. E important că suntem neînvinşi după patru etape, dar se putea şi mai bine”, a spus antrenorul Viorel Lolea.

Comments

 1. resita noastra says:

  Dacă nu batem Minerul Motru, misiunea mea s-a cam încheiat în Valea Domanului. Am ratat mult prea mult astăzi. Sunt supărat, sunt dezamăgit, nu am venit la Reşiţa să mă lupt pentru locul doi. Dacă nu batem Minerul Motru nu ne mai putem gândi la promovare”, a declarat antrenorul FCM-ului.
  asta insemna sa fi om de onoare. nu are rezultate pleaca. respect !

 2. Gusca says:

  Toata saptamana a fost pusa presiune pe echipa. Singurul vinovat pentru infrangere este Mihai Stepanescu groparul fotbalului din VD.

 3. rossonerul86 says:

  Rusine lui Mihai Stepanescu, ai pus mereu sub presiune acest club, cu ce ti-a gresit echipa fanion de esthi asa de ingrat cu aceasta echipa, ne dai dovada ca esthi un om de nimika, si vrei in continuare sa dai in acest club, pe fata esthi un inger dar prin SPATE esthi un jegos fata de acest club, credem ca vrei cu orice pret ca aceasta echipa sa dispara. De ce nu esti alatauri de ea???? Sau ai alte interese ???? (POLITICE), ai distrus impreuna cu alti CSM-ul, acuma continui tot CURVESTE, RUSINEEEEEEEEEE. Mereu alaturi de echipa suntem 20-30 dar suntem cu inima si sufletul. RUSINE domnului primar. Respect Barbu, Respect Bobar.

 4. Gusca says:

  FSN-PSD a reusit sa scoata clubul din plin centru pentru asi face ei sediul. Actualul lor presedinte a participat la vanzarea CSM-ului lui Dinel Staicu si astfel a ajuns desfintat. Un club cu zeci de mii de sustinatori a devenit istorie. Credeti ca Mihai Stepanescu sa oprit aici ? Va inselati ! Mihai Stepanescu nu a facut nimic pentru a salva FCM-ul infintat de Dan Izvernari si a scuipat pe noi in urmatori ani infintand cluburi pe banda rulanta ca FCM Scolar, FCM Resita 2012. Umilinta,umilinta si iar umilinta. Dar roata se invarte,nu ? pe viitor vom fi mult mai atenti ,vom monitoriza mult mai atent activitatea politicienilor rosi. culoarea rosie este o culoare frumoasa dar doar daca este asociata cu culoarea neagra.
  Nu ma mandresc cu acest FCM al vostru,eu am un CSM al meu, un METALU al muncitorilor ce tare mi-e drag,singurul ca inca tine fruntea sus. un CSM in care prietenia ,onoarea ,mandria si in special amintirile noastre conteaza mai mult decat….
  Noi ,da ! Ne batem ! ne batem cu voi , ne batem cu toata lumea pentru clubul nostru,pentru momentele cand ne cataram pe dealuri,pe blocuri pentru a ne vedea familia ,pentru a simti ca suntem respectati,pentru asta ne batem ! Ne batem cand suntem batjocuriti cu nume sau decizi politice.
  Niciodata nu vom trada valorile in care credem,niciodata nu vom accepta compromisul,niciodata nu vom sta in asteptare fiindca nimic nu se naste din ignoranta si resemnare ,nimic nu se poate cladi fara lupta !