FC Caransebeș joacă pentru o nouă victorie

FC Caransebeș  se pregătește de o nouă victorie, de data aceasta pe teren propriu. Gugulanii joacă mâine acasă  împotriva formației Flacăra Făget.

Echipa FC Caransebeș vine după o victorie în deplasare împotriva formației CS Lugoj și acest lucru îi face pe membrii echipei să spere la cât mai multe puncte de acum înainte. FC Caransebeș a reușit în meciul cu numărul trei din liga a III-a de fotbal un rezultat extraordinar împotriva echipei CS Lugoj. Gugulanii s-au impus cu scorul de 4-2, și asta îi motivează pentru meciul de mâine de pe teren propriu de la ora 17:00 împotriva echipei Flacăra Făget.

„Meciul cu Făgetul este foarte greu, dar pentru a confirma victoria de săptămâna trecută împotriva celor de la Lugoj,este nevoie de două sau trei victorii legate. Sper ca jucătorii să abordeze cu aceeași dorință și cu aceeași atitudine acest meci. Nu avem indisponibili și sperăm ca această victorie, care sper eu că va urma, să ne stabilizeze în clasament pe un loc cât mai fruntaș”, a precizat directorul tehnic al echipei FC Caransebeș, Lucian Manole.