Un singur obiectiv: şase din şase

Neînvinsă în primele trei etape, echipa din Valea Domanului joacă următoarele două meciuri din campionatul Ligii a III-a de fotbal pe teren propriu şi ţinteşte toate cele şase puncte puse în joc. .

Minerul Mătăsari şi Minerul Motru vin la Reşiţa să-i încurce pe rosso-neri în tentativa lor de a se instala de la începutul sezonului în fruntea clasamentului. Jocul echipei lui Gică Barbu este în creştere, astfel că, din cele două partide de acasă reşiţenii şi-au propus să scoată maximum de puncte. Nu va fi însă deloc uşor, minerii din Motru fiind deocamdată liderii clasamentului. Până atunci însă, astăzi, de la ora 17, FCM 2012 Reşiţa întâlneşte Minerul Mătăsari.

„Ne așteaptă două meciuri foarte grele. Dacă obținem cele şase puncte ne poziţionăm în fruntea clasamentului și nu mai depindem de rezultatele nimănui. Vor fi două meciuri grele, dar depinde doar de jucători.  Antrenorul își face datoria, îi aduce în fața porții printr-un joc frumos, dar acolo depinde doar de personalitatea jucătorului”, a precizat Cristi Bobar, preşedintele FCM 2012 Reşiţa.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    AFCM Resita – Minerul Matasari 1-2 Tot, pe loc, loc, loc……