Antonaru a stricat tradiţia. Poli a bătut Reşiţa!

Reşiţa a pierdut astăzi pentru prima dată în faţa Timişoarei de la revenirea în Liga Naţională de handbal masculin, 18-21 (7-11), într-un meci din etapa a doua a campionatului.  

Istoria ultimelor confruntări nu s-a mai repetat în derbiul Banatului şi astăzi, când Poli a fost peste HC Caraş-Severin şi s-a impus meritat, la capătul unui joc în care Antonaru, fostul portar al Reşiţei, a apărat foarte, foarte bine. După un prim sfert de oră echilibrat, Aihan Omer a rămas fără Rohozneanu, singurul coordonator din lotul deplasat pe Bega ieşind accidentat, iar asta s-a văzut, chiar dacă Ionescu a făcut un meci mare între buturi. Atacul nu a mai funcţionat la fel, pivoţii de marcă ai Reşiţei, Pârâianu şi Irimescu nu au beneficiat de aceleaşi mingi utile, iar Cuciula a ratat ţinta la o fază care putea relansa meciul cu câteva minute înainte de final. Poli a câştigat meritat, în timp ce, HC Caraş-Severin, pe lângă cele două puncte puse în joc, l-a pierdut pentru o vreme şi pe Rohozneanu, care a suferit o întindere musculară.

Poli, mai bună

“Poate că am venit prea siguri pe noi după seria de victorii din meciurile directe. Nu am prins nici o zi prea bună, l-am pierdut şi pe Mişa Rohozneanu, singurul nostru coordonator de joc, am şi ratat foarte mult de la semicerc. Timişoara a fost mai determinată, ratările noastre au fost prea multe şi au venit de la jucători cu mare experienţă, care nu prea greşesc de pe semicerc”, a explicat motivele eşecului, Aihan Omer. “Ambele echipe s-au apărat bine, dar noi am câştigat meritat. Am vizionat jocul lor şi am ştiut că trebuie să anihilăm pivoţii. Le-am cerut băieţilor să se apere agresiv, am văzut handbal european, modern, cu un scor strâns, cu puţine goluri marcate. Nu mi-e frică de nicio echipă din România, mi-e frică doar de noi, putem bate orice echipă din Liga Naţională. Îmi pare rău că în prima etapă le-am dat două puncte celor de la CSM Bucureşti”, a declarat Nedeljko Vuckovic.