Vezi în ce condiţii demisionează Barbu!

Dezamăgit de parcursul echipei după patru etape, antrenorul venit în vară în Valea Domanului se gândeşte să plece, în ciuda faptului că echipa nu a jucat deloc rău.

Eşecul de pe teren propriu cu Minerul Mătăsari l-a adus la limita răbdării pe antrenorul Gică Barbu. Două remize, o victorie şi o înfrângere sunt rezultatele înregistrate de FCM în actuala stagiune a Ligii a III-a, mult sub aşteptări, iar atmosfera s-a deteriorat în Valea Domanului. Barbu a fost trădat de linia de atac, pentru că mingea ajunge cu uşurinţă în faţa porţii adverse, dar nimeni nu găseşte inspiraţia să o bage în aţe. “Din păcate, fotbalul se joacă pe goluri, iar nouă nu ştiu câte ocazii ne sunt necesare pentru a marca. E o problemă, am crezut că avem deficienţe că nu lucrăm, dar am exersat atâta la finalizare încât e clar că sunt execuţiile lor de vină. Sunt tineri, sper să înveţe din asta, pe viitor să nu mai rateze atât”, a declarat Gică Barbu.

Randament scăzut

Antrenorul se declară nemulţumit de randamentul unor jucători de la care se aşteaptă mai mult, care au evoluat şi în eşaloanele superioare. “E păcat pentru că eram pe un drum bun şi ne trebuia o victorie să-i aşteptăm pe cei de la Motru dintr-o altă postură. Am fi putut trece în faţa lor, dar acum lucrurile stau altfel. Suntem echipa pozitivă, jucăm, dar nu e suficient. Vin echipe care creează densitate şi avem probleme, nu putem să le desfacem. E păcat pentru că sunt jucători care ar putea face asta, mă refer în primul rând la Biţiş, care ar putea face diferenţa, dar încă nu rezolvă situaţii de unu la unu, nu dă pase filtrante. E un jucător care tocmai pentru aceste calităţi a fost adus. Băieţii aleargă, muncesc, dar nu au realizări. Cred că în două meciuri de acasă am avut 15 sau 20 de ocazii. Eu vreau să joc combinativ, dar se pare că la nivelul ăsta trebuie să joci la ce-o fi, să dai tare înainte”, a mai declarat tehnicianul, care a declarat imediat după meciul cu Minerul Mătăsari că ar putea demisiona.

 

“Dacă nu batem pe Motru, atunci nici nu cred că se mai pune problema promovării, pentru că e o echipă puternică şi bine organizată. Mai avem doar şansa să-i batem şi să ne apropiem de ei. Mergem mai departe şi vedem”, Gică Barbu, antrenor FCM 2012 Reşiţa

 

 

Comments

 1. galeria says:

  respect ! tot respectul din partea galeriei pentru barbu.

 2. Barba says:

  Bravo Barbule! Bravo Bitis, Darvaru, Tecsi, Kovacs, Takacs, Pistol, Campean, Bonean! Mai lipsesc 3 jucatori si un antrenor secund pentru a juca si eu la Pronosport!

 3. Carasean says:

  Autocatania – Flacara Faget 0-1!! Weekend dezastruos pentru caraseni! Doar Muncitorul munceste, ceilalti trandavesc!

 4. Gusca says:

  FSN-PSD a reusit sa scoata clubul din plin centru pentru asi face ei sediul. Actualul lor presedinte a participat la vanzarea CSM-ului lui Dinel Staicu si astfel a ajuns desfintat. Un club cu zeci de mii de sustinatori a devenit istorie. Credeti ca Mihai Stepanescu sa oprit aici ? Va inselati ! Mihai Stepanescu nu a facut nimic pentru a salva FCM-ul infintat de Dan Izvernari si a scuipat pe noi in urmatori ani infintand cluburi pe banda rulanta ca FCM Scolar, FCM Resita 2012. Umilinta,umilinta si iar umilinta. Dar roata se invarte,nu ? pe viitor vom fi mult mai atenti ,vom monitoriza mult mai atent activitatea politicienilor rosi. culoarea rosie este o culoare frumoasa dar doar daca este asociata cu culoarea neagra.
  Nu ma mandresc cu acest FCM al vostru,eu am un CSM al meu, un METALU al muncitorilor ce tare mi-e drag,singurul ca inca tine fruntea sus. un CSM in care prietenia ,onoarea ,mandria si in special amintirile noastre conteaza mai mult decat….
  Noi ,da ! Ne batem ! ne batem cu voi , ne batem cu toata lumea pentru clubul nostru,pentru momentele cand ne cataram pe dealuri,pe blocuri pentru a ne vedea familia ,pentru a simti ca suntem respectati,pentru asta ne batem ! Ne batem cand suntem batjocuriti cu nume sau decizi politice.
  Niciodata nu vom trada valorile in care credem,niciodata nu vom accepta compromisul,niciodata nu vom sta in asteptare fiindca nimic nu se naste din ignoranta si resemnare ,nimic nu se poate cladi fara lupta !

 5. suporter csm says:

  in curand vor apare bannerele anti stepanescu,fituitile impartite pe strazi,afisele lipite pe usile blocurilor,scandarile pe toate stadioanele unde gruparea noastra de suporteri este respectata.csm-isti nu au murit ,doar au dormit.

 6. Yo says:

  Bravo Marcele arunca cartile pe fata ca de promisiuni si minciuni toti ros-negri suntem satui si de harfele lor…..Daca ar putea near vinde si pe noi………… Politicianul roman o vinde si pe masa ca sai fie bine lui…………… De aia dispare totul rapid la fel ca flota din constanta…………………….. Dar eu si Guardia nu cedam avem armele pregatite pentru ei suntem ros-negri pana la moarte…….Fortza Guardia……………Noi suntem Rosso Neri!

 7. suporter csm says:

  stepanescu din banat fara fotbal ne-ai lasat ! stepanescu din banat fara fotbal ne-ai lasat ! stepanescu din banat fara fotbal ne-ai lasat !

 8. RESITA-ROS-NEAGRA says:

  Urat 🙂 ! Cristi Bobar UN ROS-NEGRU ADEVARAT !!!

 9. suporter csm says:

  ole,ole- hai metalule !ole ,ole -tu esti dragoste!
  ole,ole-hai metalule ! ole,ole -pentru tine fac orice .