Rosso-nerii au ieşit din grevă! Se numără miliardele care ajung în Valea Domanului!

Fotbaliştii Metalului au tras un semnal de alarmă conducerii şi finanţatorilor clubului cu privire la restanţele financiare, refuzând să iasă la antrenamentul programat pentru ieri dimineaţă. Banii promişi nu le-au intrat nici astăzi în conturi, dar veştile venite dinspre Bucureşti şi Primăria Reşiţa sunt dintre cele mai bune.

Rosso-nerii şi-au reluat antrenamentele sub comanda lui Daniel Opriţa şi a secunzilor Cristian Apostol şi Vali Boşca după o singură zi în care au refuzat să dea cu piciorul în minge din cauza întârzierilor salariale. Patronul Rufă le-a comunicat unora dintre ei că situaţia se va rezolva în scurt timp şi că ar fi păcat să nu urmeze programul de pregătire stabilit de Opriţa. Jucătorii au fost mult mai interesaţi de rezultatul întâlnirii dintre Rufă şi Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Întâlnirea urma să aibă loc astăzi, în Bucureşti, dar a fost amânată pentru mâine. Rufă s-a întâlnit totuşi cu cineva astăzi, pregătind practic terenul pentru mâine, când ar urma doar să se oficializeze oarecum implicarea administraţiei judeţene în susţinerea financiară a echipei din Valea Domanului.

Atmosfera s-a mai detensionat la echipă şi toţi jucătorii au tras la antrenament uitând, practic, de buzunarele goale şi ca urmare a informaţiilor venite dinspre administraţia locală. Primarul Stepanescu şi-ar fi arătat disponibilitatea de a direcţiona în avans, pe câteva luni, bugetul stabilit în Consiliul Local (n.r. – un miliard de lei vechi pe lună), astfel încât să deblocheze situaţia. Consiliul Judeţean ar urma, cel mai probabil, să direcţioneze bani către Metalul Reşiţa abia din martie, când se aprobă bugetul instituţiei pe anul în curs. Posibilul transfer al lui Aniţoiu ar mai aduce şi el ceva bani, motiv pentru care ar fi păcat ca în Valea Domanului să se depună armele!

Comments

  1. Rossoner says:

    Lucrurile trainice si de durata se fac cu oameni inteligenti si hotarati . Nu trebuie sa se ajunga niciodata la pierderea echipei Resitene.Peste tot in fotbalul Romanesc sunt probleme, in special de ordin financiar.Este normal si salutabil ca atunci cand sunt 2 parteneri intro afacere sa se ajute reciproc in a atinge un obiectiv anume propus. Rufa daca nu are bani sa participe la finantarea echipei ,el se zbate si mai vinde cate un jucator pentru a compensa contributia financiara a primariei .Ce se poate intampla daca nimeni nu mai finanteaza??? Se intra in insolventa si foarte posibil in faliment . Pierd finantele ca nu vor mai recupera datoriile , pierde orasul de adoptie al acestei echipe si pierde si Rufa . Toata lumea va pierde . Important este sa se faca o altfel de organigrama salariala asupra tuturor celor ce primesc salarii,din putinul existent si sa se ajunga la o situatie de normalitate incat sa fie date salarii mai modeste dar platite la timp , nu ca pana acum salarii mari si neplatite de n. luni.Realizarile mari se fac cu oameni hotarati si nu cu salarii nesimtite .Aceasta este valabila pentru toate domeniile de activitate.

  2. Suporter says:

    NU MAI CHELTUITI BANII PE CANTONAMENTE IN ANTALYA LA HOTELURI DE 5 STELE . CRIZA FINANCIARA EXISTENTA IN FOTBALUL ROMANESC CAND BANII AU DEVENIT FOARTE SCUMPI,NU CRED CA SE MAI JUSTIFICA CHELTUIREA A 30 .000 DE EURO PENTRU 10- 12 ZILE DE CANTONAMENT. ACUM PRINDEAU BINE CEI 30.000 , ERAU NECESARI CA SI APA IN DESERT!!!!!!NICI CELELALTE ECHIPE DE LIGA 2 NU SE DUC IN CANTONAMENTE COSTISITOARE , ANTALYA SAU SPANIA . NUMAI TIMISOARA ARE ASTFEL DE POSIBILITATI .