Rosso-nerii au fost părăsiţi de toată lumea

Noul şef din Valea Domanului i-a invitat pe fanii echipei şi pe părinţii puştilor de la FC Şcolar la o întâlnire în care să le explice în ce constă proiectul prin care se încearcă revenirea Reşiţei în eşaloanele superioare şi să le răspundă oricăror întrebări.

N-a fost cazul, pentru că, după un sfert de oră de aşteptări, în curtea Stadionului Mircea Chivu nu a venit nici măcar un fan sau vreun părinte. Mi-aş fi dorit ca toţi iubitorii fotbalului, cei care sunt cu sufletul alături de CSM Reşiţa să fi venit la club, să mă întrebe, să fi luat informaţii corecte, pentru că uneori primesc informaţii eronate, de la alte surse. Din păcate, nu prea au venit. Cred că a fost dat prea repede anunţul, dar mi-aş dori să avem o astfel de întâlnire la o dată ulterioară, când probabil îşi vor da interesul. Poate după meciul de la Rovinari”, a declarat, destul de dezamăgit, Carol Gurgu.

Iniţiativei lăudabile pe care a avut-o şeful clubului nu i-au răspuns nici măcar băieţii din Guardia Rosso-Nera. „E un subiect mai delicat pentru mine. Mi-aş dori să vină toţi oamenii care susţin această echipă, fără interese. Nu mă leg de şeful galeriei, nu mă leg de nimeni. Cei care doresc să vină lângă echipă, să o încurajeze fără injurii, fără silenzio stampa. Au fost interese în trecut. Nu vreau să se interpreteze, vreau să vină un grup de oameni care doresc binele echipei”, a comentat Gurgu absenţa galeriei. Marcel Guşcă, liderul fanilor de la tribuna a doua, admite că există o ruptură între galerie şi club. „Carol Gurgu e de două luni şi jumătate la club. Nu a dat nici măcar un telefon. Ne puteam întâlni, discuta. Nu a făcut-o nici acum. Nu cred că e normal să ne invite prin intermediul unui ziar. Noi nu vom face deplasarea la Rovinari, asta e clar”, a spus Guşcă.

Carol Gurgu a anunţat că pentru meciul de vineri, de la Rovinari, clubul poate pune la dispoziţia susţinătorilor echipei un mijloc de transport.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Jiul Rovinari – AFCM Resita 2012 scor final 0-0