Investitor surpriză la clubul din Valea Bistrei

Clubul Sportiv Metalul Oţelu Roşu are toate şansele să încheie un parteneriat de colaborare cu Dinamo Bucureşti, ca urmare a relaţiilor de prietenie ce-i leagă pe primarul Luca Mălăiescu şi Mircea Copaci, preşedintele lui CS Dinamo.

Veştile bune nu se opresc aici pentru fotbalul din Valea Bistrei. Un fotbalist important, care a jucat pentru Poli Timişoara şi Dinamo, şi-a manifestat interesul de a se alătura Primăriei Oţelu Roşu şi actualilor susţinători ai echipei.

Deocamdată, numele acestuia nu a fost dezvăluit de oficialii clubului, dar Sandu Florei a confirmat că în cel mai scurt timp va exista o întâlnire şi se vor discuta termenii eventualei colaborări. „Nu pot spune deocamdată nimic, pentru că nu e nimic sigur. Sunt doar intenţii şi discuţii. Ne vom întâlni şi vom vedea exact în ce ar consta colaborarea noastră. Pentru fotbalul din Oţelu Roşu ar fi extraordinară implicarea unui investitor, pentru că e greu să facem performanţă doar cu banii alocaţi de Primărie. Noi plătim în momentul de faţă jucătorii după o grilă bine stabilită, în funcţie de cum joacă şi de numărul meciurilor. Trebuie să gestionăm cât mai eficient bugetul avut la dispoziţie”, a declarat Sandu Florei.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Miroase a Alexa….