„Victorie cu Lupacul şi suntem campioni!”

Etapa a treia din Liga a IV-a de fotbal programează sâmbătă, 16 martie 2013, de la ora 12, derbiul campionatului: Metalul Oţelu Roşu – Voinţa Lupac.

Metalul Oţelu Roşu a încheiat prima parte a campionatului Ligii a IV-a de fotbal pe locul doi, la un singur punct distanţă de liderul Voiţa Lupac. Distanţa se menţine şi după primele două etape consumate din retur. Preşedintele clubului din Valea Bistrei, Sandu Florei, e foarte optimist şi le dă speranţe mari microbiştilor din Oţelu Roşu. Acesta spune că Metalul e principala favorită la titlul de campioană a judeţului şi că va ataca promovarea în Liga a III-a.

După promisiunile care s-au făcut de domnul primar, de toată lumea, băieţii şi-au dat toată silinţa pentru a atinge obiectivul. Promovarea se va decide în proporţie de 75 la sută în etapa a treia, când vom juca acasă cu Lupacul. Dacă învingem, în proporţie de 80 la sută, Oţelul e campioană. Dacă se termină meciul egal, ceea ce eu nu cred, după lotul pe care îl avem, tot noi avem şanse mai mari să câştigăm campionatul. Văd nivelul Ligii a IV-a, al echipelor. Noi am format o echipă cu o săptămână înainte de începerea campionatului şi chiar şi aşa am avut 12 meciuri fără înfrângere. Jucătorii nu se cunoşteau, nu au făcut pregătire împreună. Acum lucrurile stau altfel, avem alt potenţial. Aşteptăm lumea să vină la stadion în număr cât mai mare, pentru că echipa joacă foarte bine”, a spus Florei.