Derbi judeţean, la Lupac

Muncitorul Reşiţa şi FC Caransebeş se întâlnesc vineri, de la ora 15, pe stadionul din Lupac, într-unul din meciurile etapei a 15-a din Liga a III-a de fotbal. A treia reprezentantă a judeţului în acest eşalon, FCM 2012 Reşiţa, joacă în deplasare, la Jiul Rovinari.

Gugulanii au debutat cu dreptul în 2013, chiar dacă la un moment dat s-a pus problema desfiinţării echipei. FC Caransebeş a încropit lotul în săptămâna reluării campionatului, lucru care s-a văzut în jocul cu ultima clasată, dar cele trei puncte obţinute sunt mai importante ca orice. Muncitorul, în schimb, a cedat în primul meci oficial al anului şi are mare nevoie de victorie în meciul de mâine. „E neapărată nevoie să câştigăm, pentru că suntem în partea a doua a clasamentului şi altfel ne îngreunăm şi mai mult situaţia. Nu vom putea conta pe Casi Doană, dar noi vom juca la victorie, aşa cum facem la fiecare meci, indiferent de adversar”, a declarat Viorel Lolea.

FCM 2012 Reşiţa a stat în prima rundă, astfel că, pentru noua echipă din Valea Domanului, meciul de la Rovinari e foarte important. „Sper să începem bine, am mari speranţe de la acest joc. Pentru cei care doresc să susţină echipa, vrem să punem la dispoziţie un mijloc de transport”, a spus noul şef al clubului, Carol Gurgu.