Gugulanii au fost tăvăliţi în zăpada de la Lupac

Muncitorul Reşiţa a învins fără drept de apel FC Caransebeş într-un meci din etapa a doua a returului Ligii a III-a de fotbal, scor 4-0. FCM 2012 Reşiţa a remizat, 0-0, la Rovinari.

Zăpada căzută din abundenţă pe terenul din Lupac a întârziat startul partidei dintre Muncitorul şi fotbaliştii din Balta Sărată cu o oră. În ciuda frigului şi a terenului greu, meciul a fost pe placul puţinilor microbişti care au venit să vadă la lucru două din cele trei reprezentante ale judeţului în acest eşalon. Elevii lui Viorel Lolea au profitat de pregătirea precară a gugulanilor, care s-au adunat pe ultima sută de metri, şi au tranşat soarta partidei încă de la pauză, când conduceau cu un categoric 3-0. Mult mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic, reşiţenii s-au descurcat pe zăpada de la Lupac, caransebeşenii ieşind greu din propria jumătate de teren. Aceştia au alergat după golul de onoare toată repriza a doua, dar fără rezultat pe tabela de marcaj, acolo unde au punctat tot gazdele, în ultimul minut de joc, pentru un categoric 4-0.

„Am făcut un meci foarte bun şi sunt bucuros că am început să şi marcăm, pentru că în meciurile trecute am ratat foarte mult. Am întâlnit o echipă nouă şi îi felicit pe băieţi pentru atitudine”, a declarat Viorel Lolea, tehnicianul Muncitorului.

„Starea vremii, condiţiile destul de grele şi mai ales lipsa de pregătire şi-au pus amprenta pe evoluţia jucătorilor. După o săptămână de pregătire, noi nu ne aşteptam să câştigăm. S-a văzut şi pe teren, au fost două echipe slabe şi rezultatul e meritat de Muncitorul. Noi nici nu am putut, dar nici nu ne-am dorit mai mult”, a spus antrenorul lui FC Caransebeş, Vasile Mănescu.

Cealaltă echipă care reprezintă judeţul în Liga a III-a, FCM 2012, a scos un rezultat alb la Rovinari.