„Mergem să câştigăm la Oţelu Roşu!”

Oficialul Voinţei Lupac este optimist înainte de derbiul Ligii a IV-a de fotbal, cu Metalul Oţelu Roşu, programat sâmbătă, de la ora 12, pe stadionul din Valea Bistrei.

Sandu Florei s-a declarat sigur de victoria metalurgiştilor în meciul de mâine şi chiar de câştigarea titlului de campioană, chiar dacă, înaintea meciului direct, Lupacul e pe primul loc. Lucian Manole, care din această iarnă face parte din staff-ul administrativ al Voinţei, este de altă părere. „În primul rând ne aşteptăm ca vremea să se îmbunătăţească astfel încât cele mai bune echipe din judeţ să etaleze un fotbal spectaculos. În cazul în care vremea va fi la fel ca azi, ne aşteptăm la un meci de angajament, de luptă, pe un teren greu, în care echipa mai motivată şi cu pregătirea cea mai bună se va impune. Trebuie să ne adaptăm indiferent de condiţii, de vreme. Cine va şti să speculeze cel mai bine aceste impedimente ale vremii va avea câştig de cauză”, a declarat Manole pentru expressdebanat.ro.

Voinţa s-ar mulţumi şi cu o remiză pe terenul principalei contracandidate la titlu, rezultat care ar face-o să-şi păstreze poziţia de lider. Elevii lui Boşco Vişatovici ţintesc însă toate cele trei puncte puse în joc. „Niciodată nu o să mergem să jucăm la egal. Vom merge să jucăm la victorie. Dacă va ieşi un egal, e normal să fim mulţumiţi, dar în niciun caz nu vom merge să ne apărăm. Mergem să atacăm, să demonstrăm că putem să ţintim spre un eşalon superior. Indiferent de rezultat, campionatul este lung şi promovarea se joacă. Nu e de ajuns să termini pe locul întâi, trebuie să câştigi şi barajul. Nu ştiu ce calcule şi-au făcut cei de la Oţelu Roşu. Chiar dacă bat mâine, campionatul mai are destule etape. Chiar şi în situaţia unei victorii a noastre la Oţelu Roşu, campionatul se dispută”, a mai spus Lucian Manole.