Romeo Dunca: „Niciodată nu este prea târziu pentru un proiect de interes civic aşa de mare!”

casinoherculane by sungarden

Milionarul timișorean şi-a rezolvat problemele de comunicare cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin după întâlnirea cu Silviu Hurduzeu, care l-a convins să reia investiţia mamut de pe munții din Caraş-Severin.

„A deblocat lucrurile întâlnirea cu domnul Hurduzeu, chiar astăzi vom avea o echipă de la Consiliul Judeţean pe munte pentru a vedea situaţia de pe teren. Aştept să îşi ţină partea lor de înţelegere şi să rezolve problema branşamentului la reţeaua electrică”, spune Romeo Dunca. Acesta explică faptul că nu sunt orgolii la mijloc, ci este vorba despre cel mai mare proiect de acest gen din sud-estul Europei şi că ar fi păcat să nu fie dus la capăt doar pentru că autorităţile publice nu înţeleg să-şi respecte cuvântul dat.

Dunca plănuieşte de ani buni realizarea unui uriaş domeniu schiabil pe Muntele Mic, Ţarcu şi Poiana Mărului, pe Semenic, dar şi pe Domogled, în zona staţiunii Băile Herculane.

Proiectul de schi al omului de afaceri Romeo Dunca, ce se va realiza între Poiana Mărului şi Muntele Mic, s-a dovedit a fi foarte fezabil, mai ales din punctul de vedere al turiștilor. Concretizarea lui poate duce la o schimbare fundamentală a judeţului Caraş-Severin. Mai exact, îl poate ajuta să devină un adevărat pol al turismului. Milionarul spune însă că pentru asta ar fi nevoie de implicarea Consiliului Judeţean şi chiar a Guvernului.

Este un proiect foarte mare care poate schimba judeţul, dar necesită implicarea Consiliului Judeţean. Oficialii au de ales: fie să vândă ce au de vândut, fie să valorifice ecologic şi civilizat, pe bani mult mai mulţi, frumuseţea locului. Acesta va fi un pariu pe care, dacă mai marii judeţului nu îl înţeleg, ar fi o pierdere imensă a României. Şi cel mai probabil este că nu o să-l înţeleagă, pentru că ar fi acţionat de mult. Cu mic ajutor din partea statului, a Consiliului Judeţean şi cu o participare efectiv evidentă, substanţială din partea unui investitor privat, se pot face lucruri deosebite în zonă”, a precizat timişoreanul Romeo Dunca la momentul debutului investiţiei.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Vezi ce a declarat Frunzăverde despre investiţiile oamenilor de afaceri în zona montană din Caraş-Severin!

Deocamdată, milionarul Romeo Dunca a cheltuit aproape 1,5 milioane de euro numai pentru a fi aşternut pe hârtie cel mai îndrăzneţ proiect montan din România. Acesta constă în montarea a 11 instalaţii de transport pentru aproximativ 100 de kilometri de pârtie şi se ridică la o investiţie de aproape 6 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI: Pârtia lui Romeo Dunca trece prin Parcul Naţional!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/