Romeo Dunca, făcut șah-mat de Remus Rof!

romeo dunca dna timisoara

Propus de primarii PNL la conducerea ADI „Intercom Deșeuri” Caraș-Severin, Romeo Dunca a pierdut astăzi în fața lui Remus Rof. 

Primarul Dognecei, Remus Rof, a fost reales în funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Intercom Deșeuri” Caraș-Severin, după ce o sentință a Curții de Apel Timișoara a anulat alegerile din iulie anul trecut și a obligat la reluarea acestora. În consecință, astăzi, în sala de ședințe a Palatului Administrativ din Reșița, a avut loc o ședință extraordinară a ADI „Intercom Deșeuri” în vederea alegerii președintelui și a celor patru membri din Consiliul Director.

CITEȘTE ȘI: Pleacă Rof, vine Rof!

Pentru funcția de președinte, reprezentanții primăriilor liberale din Caraș-Severin l-au propus pe Romeo Dunca, în timp ce tabăra PSD – pe Remus Rof, care de altfel și-a și adjudecat această funcție cu 42 de voturi, în timp ce șeful județului a obținut cu 10 mai puține.

remus rof

Și tot de astăzi, din Consiliul Director al ADI „Intercom Deșeuri” fac parte reprezentanții unităților administrativ-teritoriale Iablanița, Bucoșnița, Coronini și Sasca Montană, care au fost aleși prin vot, la propunerea fostului președinte ADI, Luca Mălăiescu.

Deloc surprins de realegerea sa, Remus Rof a declarat că se aștepta la un astfel de deznodământ, ținând cont că în PSD este ordine și disciplină: „Mă așteptam să fiu reales, pentru că la noi în PSD este unitate. Chiar dacă de un an și jumătate, de când am preluat noi funcția la ADI, domnul Romeo Dunca a făcut tot posibilul să ne încurce, să ne blocheze, atât la depunerea licitațiilor publice pentru cele cinci zone rămase, cât și în celelalte cauze, unde noi ar trebui să conlucrăm foarte bine cu Consiliul Județean, astăzi cărțile nu au ieșit așa cum și-ar fi dorit dânsul”.

vot adi

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/