Autobuzele TUR se vor adapta vara aceasta cererii și evenimentelor de la Șură

autobuz tur rosu
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

După o vară în care autobuzele spre și dinspre Șură au circulat mai mult goale, conducerea TUR vrea să adapteze frecvența acestora în funcție de cerere și de programul evenimentelor care se anunță în această vară la Secu.

Autobuzele spre Șură vor fi puse și în această vară la dispoziția celor care vor dori să facă baie în lacul Secu și să se bucure de soare și de aer curat. Doar că programul acestora se va modifica, iar cursele se vor adapta cererii și evenimentelor pregătite de administrația locală la Șură.

„Vom pune din nou autobuze la Șură și o să încercăm să ne adaptăm poate mai mult cererii. Avem datele de anul trecut, la ce oră au fost cât de cât clienți. Încercăm să ne adaptăm mai rapid la solicitările călătorilor.”, spune Dănuț Jurubescu, directorul Transport Urban Reșița.

Dacă vara trecută autobuzul TUR urca spre Șură de marți până duminică, la orele 9.00, 10.00 și 11.00 din Piața Republicii, anul acesta numărul curselor va fi micșorat. „Nu văd de ce ne-am mai duce de trei ori, probabil ne vom duce doar de două ori. Sunt convins că oamenii o să se adapteze ofertei de transport. Nu are sens să fie doar o ofertă bogată și atât.”

În plus, societatea Piețe Reșița SRL, care administrează de anul trecut Șura, plănuiește să ofere publicului, pe lângă șezlonguri și mâncare, spectacole de teatru și de muzică, astfel că autobuzele vor ține cont și de programul acestor evenimente. „La Șură va fi un pic altfel. Se vor organiza spectacole și atunci probabil, în funcție de acele spectacole, și noi o să ne adaptăm un pic.”, a mai spus Dănuț Jurubescu.

Pe lângă toate acestea, circulația autobuzelor trebuie să se adapteze și lucrărilor ample din oraș, care s-ar putea să impună suplimentarea curselor pe străzile Reșiței.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/