Romeo Dunca: „Acest penibil pesedist aduce acuzații extrem de grave și mincinoase!”

Indicat drept lider al unui grup infracțional organizat care devalizează Banatul Montan, președintele Consiliului Județean Timiș îl acuză la rândul său, exact de același lucru, pe președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis.

Dunca spune că nu conduce niciun grup infracțional organizat, ba dimpotrivă, el ar fi cel care a identificat grupul infracțional organizat care a vandalizat un județ întreg. „E bine să nu uitam că acest penibil PSD-ist, care aduce acuzații extrem de grave și mincinoase, deși nu a schimbat vreodată un singur cuvânt cu mine, e parte din această  bubă. Cu toate că e șef la Timiș, tot de prăduiala județului Caraș-Severin a beneficiat.  Altfel nu îmi explic de ce, în mod stupid și rușinos, a bătut treptele Gărzii  Forestiere cerând clemență de la inspectorii silvici. Și asta pentru că, firma la care avea interes, în mod nelegal și repetat, a furat lemn din pădurea țării, situată  exact în Carașul cel devalizat. Firma respectivă cu legături de rudenie la conducere cu fătălăul PSD-ist și-a pierdut definitiv atestatul de exploatare, iar încercările repetate de a drege busuiocul în instanță au rămas fără efect. Concluziile inspectorului silvic au rămas de nezdruncinat. Și de data aceasta grupul de care face vorbire dl PSD-ist s-a adaptat asemenea unei hidre care își pierde capul, dar pe loc îi  crește altul… O nouă firmă cu aceiași jucători a apărut și, culmea, chiar zilele trecut au fost găsiți în teren cu 1.100 metri cubi nepuși în valoare la o partidă de 3.000.”, a replicat Romeo Dunca.

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin fusese atacat dur de liderul PSD Timiș pe tema trenului-tramvai Reșița – Timișoara, un proiect mai mult decât controversat, pentru ale cărui studii de prefezabilitate și fezabilitate s-au alocat 4 milioane de euro. „Extrem de suspectă această inițiativă a celor de la Caraș-Severin și Timiș. Cred că domnul Nica a picat în capcana celor de la Caraș-Severin. Acolo, un grup infracțional, în fruntea căruia se află președintele consiliului județean, care a devalizat un județ întreg, concesionând munți întregi și suprafețe mari de teren… acum a ajuns în fruntea Consiliului Județean și dorește să facă bani și la Consiliul Județean. Altfel nu îmi explic de ce dai milioane de euro pentru studii de fezabilitate și alte studii.”, declarase Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

CITEȘTE ȘI:

Grup infracțional organizat, condus de Romeo Dunca?! „A devalizat un județ întreg!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/