Romeo Dumitrescu: „Frunzăverde ar vrea să se reîntoarcă la consiliu din luna noiembrie!”

În cadrul ședinței ordinare de astăzi, președintele Comisiei de Sănătate, Romeo Dumitrescu, a precizat că s-a întâlnit pe holurile spitalului cu Sorin Frunzăverde, care și-a manifestat dorința de a se reîntoarce la lucru.

„În calitate de preşedinte al comisiei de sănătate şi în calitate de medic doresc să informez întreg consiliul legat de situaţia domnului preşedinte Frunzăverde, pe care l-am întâlnit de două ori în spital, în timp ce a desfăşurat tratamentele chimioterapice. Dânsul se află într-o formă fizică şi mentală foarte bună, deci, din punctul de vedere al sănătăţii este foarte bine. Şi-a manifestat, desigur în discuţie amicală cu mine, optimismul faţă de situaţia sa biologică şi situaţia sa profesională, mai ales că, înţeleg, în ultima vreme este chiar în centrul activităţii juridice şi doreşte ca în luna noiembrie să reînceapă activitatea la Consiliul Judeţean. Desigur, dânsul a trecut prin momente foarte serios afective, dar, în acelaşi timp, prin probleme grave de sănătate, care au fost rezolvate magistral. Se află, în continuare, sub coordonarea terapeuticii acesteia complexe a clinicii din Cluj şi a profesorului care l-a operat şi considerăm că va fi un bun câştig pentru toţi revenirea sa în cea mai scurtă vreme la Consiliul Judeţean”, a declarat astăzi Romeo Dumitrescu în plenul Consiliului Județean.

Vicele Ilie Iova a replicat că vestea este extrem de bună, mai ales că la conducerea forului formula este incompletă. „Vreau să vă spun că e cea mai bună ştire pe care o primesc în ultimele şase luni! Deci, vreau să vă spun că e o veste foarte, foarte bună şi sper să ne alăturăm din nou, în aşa fel încât să putem derula în continuare activitatea, care nu este deloc simplă. Mai ales, cum precizam în şedinţa trecută, ne aflăm la un final de proiecte cu finanţare europeană, care ar trebui să se încheie la sfârşitul anului, şi, în acelaşi timp, ne aflăm la un nou început, o nouă perioadă de finanţare 2016- 2020, deci, este cum e mai complicat!”, a spus Ilie Iova.

Comments

 1. alexandru nemoianu says:

  Acest dinozaur FSSN-PSD-PNL,incorect si fioros de antipatic ar trebu scos afara cu Picioare date spate jos”.De fapt un om cu numele “fruzaverde” din capul locului nu ar ttrebui admis in viata publica.

 2. andy says:

  Si mumie de-ar fi ajuns tot el s-ar fi ocupat ca acest nudet sa fie printre cele mai prospere din tara. Acesta e tipul politicianului avid de putere.

 3. Podsekalnikov says:

  ,,să putem derula în continuare activitatea, care nu este deloc simplă” – care activitate domnule Iova? Cu ce dracu va ocupati voi daca judetul CS e tot mai sarac?

 4. MIAI STERPELESCU says:

  INTOARCEREA LUI DROJDIEVERDE LA C.J.INSEAMNA COMPROMITEREA DEFINITIVA A INTREGULUI JUDET. DUPA CE,CA SUNTEM SARACI SUNTEM SI PROSTI,SI AICI MA REFER LA NOI CETATENII DE RAND DACA O SA PERMITEM INTOARCEREA INCULPATILOR LA CAPATUL VALAULUI.ORGANIZATI FRATILOR DIN RESITA UN MITING IMPOTRIVA SPAGARILOR SI O SA VINA MULTI OAMENI CINSTITI SA VA SUSTINA.

 5. Adam says:

  Cine sa organizeze mitingul si cine sa participe? Jumatate sunt someri si ceilalti sunt ori fricosi, ori datoreaza sefilor judetului posturile si privilegile lor!

 6. Podsekalnikov says:

  Prosti suntem cu siguranta si asta se v-a vedea la alegerile locale din 2016. frunzaverde & company vor fi din nou alesi de catre o mare parte a populatie, aceeasi cetateni retarzi care au mai facut-o si in trecut.

 7. Radivoj Milenovici says:

  Moarte masono/pedofilului/hot , fxxul in gura mort cu o bucata de kkt mucegaita .

 8. oana, lasa aroganta says:

  Oano, tu ce-ti doresti, spune-ne pe bune si noi vom fi de acord

 9. San says:

  Despre cazul extrem de grav de braconaj de la Ersig din noaptea de 16.10.2015 de ce nu scrieți nimic?