„Îi rog pe liberali să nu fie ipocriți! O directoare din Primăria Reșița monitorizează like-urile date postărilor politice pro PSD!”

Liberalii sunt acuzați la rândul lor că joacă murdar în campania electorală. Pesediștii vorbesc despre amenințări și chiar despre pierderea locurilor de muncă de către cei care simpatizează PSD!

Social-democrații cărășeni au reacționat prompt după ce liberalii i-au acuzat că fac presiuni asupra funcționarilor publici pentru a se implica în campania electorală, făcând propagandă pentru PSD. Mirel Sabo, liderul Grupului PSD din Consiliul Local Reșița, a ținut să le amintească adversarilor politici de amenințările pe care le-a primit o angajată a Primăriei Reșița, consecință a unui like pe Facebook.


„O directoare din Primăria Reșița a sunat-o pe o angajată să o amenințe fiindcă a dat like la o postare politică de-a mea. Dacă acea directoare are în fișa postului să urmărească like-urile date de angajații Primăriei postărilor unui ales local înseamnă că e o problemă. Una mare! O fi o întâmplare faptul că acea angajată se află acum pe lista cu concedieri, după ce liberalii au redus organigrama în ședința din Vinerea Neagră?! Să nu fie ipocriți! Cei din PNL Reșița cărau la alegerile parlamentare din 2016 scaune din Primăria Reșița la sediul lor de partid! Îi rog să nu fie ipocriți!”, a declarat Mirel Sabo pentru expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI:

Funcționarii publici din Caraș-Severin fac propagandă electorală pentru PSD! În timpul programului de lucru!

banner 970 x 250