Cărășenii stabiliți în Timișoara, invitați să-i cunoască pe candidații Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare!

Membrii USR-PLUS din Caraș-Severin iau județul la pas în această perioadă pentru a se întâlni cu simpatizanții, dar totodată vor fi prezenți și la marele miting de la Timișoara!

Președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, a dezvăluit calendarul electoral al Alianței: „În aceste săptămâni de campanie ne propunem să fim alături de cetățeni, în stradă. Vom fi prezenți atât în orașele mai mici ale județului, ca Anina, Oravița, Oțelu Roșu sau Moldova Nouă, cât și în zona rurală, pentru a le prezenta oamenilor propunerile cu care vine Alianța USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare din 26 mai”.

Dragoș Curelea, liderul USR Caransebeș, e entuziasmat de felul în care Alianța 2020 e percepută de către cetățenii cu drept de vot. „Feedback-ul pe care l-am primit de la caransebeșeni este unul foarte bun. Aceștia sunt deschiși să cunoască lista de candidați a Alianței și programul pe care îl avem pentru România europeană. Vom participa și la mitingul electoral organizat la Timișoara. Pe această cale îi invităm pe toți cărășenii stabiliți în Timișoara alături de noi, duminică, 12 mai, de la 16.30, la Sala Olimpia”, a declarat Curelea.

banner 970 x 250