Funcționarii publici din Caraș-Severin fac propagandă electorală pentru PSD! În timpul programului de lucru!

Liberalii din organizația municipală Reșița acuză modul în care PSD face campanie electorală, funcționari publici, promovați de conducerea PSD pe criterii de obediență politică, sfidând legea prin prezența lor la adunările electorale PSD-ALDE!

„Șefi ai Finanțelor Publice și de deconcentrate, directorul Spitalului Județean sau cel al Aquacaraș promit oamenilor rezolvarea tuturor problemelor pentru a-i determina să voteze PSD. Campania desfășurată de PSD arată clar modul în care acest partid a reușit să acapareze toate instituțiile publice, pe care acum le folosește în scop strict electoral. În această perioadă Inspectoratul Școlar Județean a devenit, prin domnul inspector școlar general Marius Cornici, platformă de propagandă electorală, iar preocuparea față de situația examenelor naționale pe care se pregătesc să le susțină elevii în scurt timp nu se vede că ar exista”, acuză PNL Reșița.

Ode de mulțumire
Liberalii au văzut și imaginile din sediul județean al PSD cu handbalistele clasei cu program sportiv de la Liceul „Traian Vuia” din Reșița. „Doamna Lucia Moruț – o profesionistă desăvârșită – a simțit nevoia să aducă ode de mulțumire reprezentanților PSD pentru «ajutorul» oferit, folosind și tinerele sportive pentru ca felicitările dânsei să capete consistență. Considerăm că este un lucru normal să sprijini sportivii cu rezultate, dar să te folosești de copii în scop electoral este un gest total deplasat. O să urmărim dacă vizita profesoarei Lucia Moruț în sediul PSD va avea ca urmare promovarea acesteia într-o funcție de conducere la Liceul «Traian Vuia» din Reșița, acolo unde funcționează și clasele cu profil sportiv din oraș”, mai spun liberalii reșițeni.

Prezența șefilor mai multor instituții publice la acțiunile politice e justificată, spun liberalii, de presiunile folosite de PSD, dar că aceste derapaje vor fi sancționate de cetățeni la alegerile europarlamentare și la referendumul din 26 mai.

banner 970 x 250