„Rock for Life”, concert de zile mari la Timișoara

concert rock timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Flight Festival propune timișorenilor un final de an excepțional, cu un concert de zile mari – „Rock for Life”.

În săptămâna închiderii simbolice a programului Timișoara  – Capitală Europeană a Culturii în 2023, se organizează o călătorie prin istoria muzicii rock timișorene și se celebrează lupta pentru libertate. „Rock for Life” este un eveniment unic, cu trupe legendare care au scris istorie în muzica românească.

Patru mari nume ale scenei rock timișorene PHOENIX, CARGO, IMPLANT PENTRU REFUZ și MIRCEA BANICIU, vor cânta într-o singură seară, joi, 7 decembrie 2023, de la ora 19.00, în  parcarea VIP (UBC3) la IULIUS TOWN TIMIȘOARA,  într-un concert cu scop umanitar.

„Pe lângă valoarea simbolică, muzicală și emoțională, concertul <<Rock for life>> are, așa cum sugereză și numele, un scop umanitar deosebit: ajutarea pacienților de la Spitalul Județean Timișoara, în această perioadă grea, în care finanțarea spitalelor este insuficientă.  Vă invităm să ne fiți alături și să sprijiniți, cu ocazia acestui eveniment deosebit, prin Asociația pentru ATI Aurel Mogoșeanu Timșoara, pacienții spitalului județean. Generozitatea dumneavostră va împlini întocmai sensul numelui acestui concert contribuind, în modul cel mai direct, la salvarea vieților semenilor noștri”,  transmite prof. univ. dr. Dorel Săndesc, directorul Spitalului Județean Timișoara.

Și pentru că sloganul acestui an, în care Timișoara a fost Capitală Europeană a Culturii a fost „Shine your light – Light up your city! / Luminează orașul prin tine!” nu putea lipsi din program nici un fabulous show de drone, intitulat  „Ligth up the sky!”, care va lumina cerul și va încânta spectatorii.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„250 de astfel de aparate luminoase vor anima cerul, într-un show captivant și impresionant. Acestea vor zbura simultan și vor fi programate să execute mișcări coregrafice și imagini reprezentative pentru Timișoara și anul Capitalei Culturale Europene”, precizează Vlad Gârboni, co-fondator al Fundației FLIGHT FESTIVAL.

Spectatorii sunt încurajați să facă donații, însă intrarea este liberă.

 

 

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/