Închiderea Timișoara 2023 va fi cu show aerian și spectacole

show aerian in inchiderea timisoara 2023
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Staruri ale muzicii internaționale sunt așteptate la Timișoara, în închiderea Capitalei Europene a Culturii. De asemenea, este pregătit un show aerian.

Se fac ultimele pregătiri pentru „Timișoara 2023 la nesfârșit”, evenimentul de închidere al anului Capitalei Europene a Culturii. Staruri ale muzicii internaționale vor concerta în premieră, în orașul de pe Bega. De asemenea, în Piața Unirii va avea loc un spectaculos show aerian.

Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Sonics, EMAA, Klangphonics, unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului vor urca pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, în Piața Unirii din Timișoara”, a informat Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Mai precis, vineri, 8 decembrie, de la ora 19.55, pe scenă va urca Delia. În deschiderea concertului, publicul îi va putea asculta, de la ora 19:00, pe Klangphonics, un trio german care produce și interpretează muzică electronică live. De la ora 21:10, urcă pe scenă, pentru prima dată în Timișoara, Katie Melua, una dintre cele mai de succes cântărețe din Marea Britanie, cu peste 11 milioane de albume vândute și peste 56 de premii de platină.

Seara se va încheia cu un show aerian al trupei italiene Sonics, de la ora 22.15. Este una dintre primele trupe în lumea teatrului acrobatic aerian. Compania este formată din gimnaști, dansatori și atleți bine pregătiți, care creează împreună coregrafii acrobatice și noi spectacole aeriene pe aparate de scenă speciale și originale, de invenție proprie. Trupa Sonics a luat parte la evenimente majore, cum ar fi ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Torino din 2006 și ceremonia de deschidere a Stadionului Olimpic din Kiev pentru Campionatul European de Fotbal din 2012.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

A doua zi, sâmbătă, 9 decembrie, spectacolul din Piața Unirii se reia, la ora 19.00, cu concertul artistei EMAA. Vocea ei specială i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, rezultând piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.

jessie j canta in inchiderea timisoara 2023

De la ora 20.00, Róisín Murphy va electriza publicul cu prezența ei scenică aparte. Seara se va încheia cu un concert susținut de Jessie J, la rândul ei pentru prima dată în Timișoara, care va urca pe scenă de la ora 21.15. Jessie J este câștigătoare a mai multor premii Brit și nominalizată la premiile Grammy și are peste 1,5 miliarde de stream-uri, nenumărate albume de aur și platină și 23 de milioane de înregistrări vândute până în prezent.

Programul complet al evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit” este disponibil AICI!

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/