Robu: Fritz a umplut Timișoara cu flori de cimitir

perene2

Nicolae Robu a găsit încă o ocazie pentru a-l critica pe actualul primar Domini Fritz. De data aceasta, fostul edil al Timișoarei s-a legat de florile perene pe care noua conducere a primăriei le-a plantat în locul panseluțelor în jardiniere, despre care spune că sunt „flori de cimitir”.

„Flori de cimitir”. Așa numește Nicolae Robu florile perene pe care actualul primar al Timișoarei a decis să le planteze în jardinierele din tot orașul, afirmând că sunt mai rezistente și necesită costuri mici de întreținere.

Fostul edil susține că panseluțele erau mult mai potrivite, pe motiv că erau mai colorate.

panselute

1000x200 dacus 02

Adevărul e că policromia, coloritul viu al florilor de altădată, prezente peste tot, erau în ton cu ce și cum era atunci orașul în ansamblul său, cu frumusețea de-atunci a vieții în el. Astăzi, probabil are dreptate dl Fritz: sunt mai potrivite florile de cimitir cu care l-a umplut! În imagine, o mostră de “kitsch”, de obrăznicie, pur și simplu, a acestor vietăți numite flori, care-și permiteau, până acum doi ani, să ne “sfideze” cu coloritul lor”, a afirmat Nicolae Robu.

În urmă cu câteva zile, Dominic Fritz a anunțat că în sute de jardiniere din tot orașul au fost plantate flori perene și anuale. Asta după ce jardinierele au stat luni întregi goale, noua conducere a Primăriei Timișoara fiind deseori criticată pentru această situație.

publicitate si promovare online banner maxagro