Clubberi din toată țara, reuniți-vă! La Ponton Yaya va fi o mega petrecere!

yaya 1
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Decibeli la maxim, vibe de vară și party până în zori pe malul lacului Gozna. Alex Kennon, invitatul special, va da ora exactă pentru fanii muzicii electronice.

Văliugul își strigă iarăși oastea la distracție. Unde? Desigur în același loc de vis, situat pe malul lacului Gozna, locație devenită deja tradiție pentru amatorii de muzică electronică, dar și pentru toți cei care serile de vară încep și se termină cu Yaya Ponton. Invitatul special al acestui sfârșit de săptămână este nimeni altul decât Alex Kennon, ale cărui piese fac furori, nu doar în țară, cât și în străinătate. Cu parteneriate ale unor case de discuri precum Saved Records, Crosstown Rebels, Cajual sau Rebellion, producțiile DJ-ului sunt recunoscute și apreciate la nivel mondial, iar acum vor încinge atmosfera pentru tinerii din Banat și nu numai.

Cu un super vibe vor fi alături de Alex Kennon și Dj-ii Just 2 și Geo MG, alți doi artiști care vor completa un lineup de excepție dedicat celor care aleg exclusivitatea, rafinamentul și petrecerile de top.

Summertime is upon us, friends!

Când va avea loc evenimentul? Sâmbătă 02 iulie, la Pontonul Yaya Văliug, iar pentru cei care încă nu și-au luat bilete pot găsi pe https://www.livetickets.ro/…/yaya-by-the-lake-x-alex.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Prețul unui bilet online este de 39 lei, dacă îl luați de la ușă vă costă 50 lei  până la miezul nopții, pentru ca mai apoi să-l achiziționați cu 60 de lei.

ponton yaya

Alex Kennon este artistul consacrat care s-a „născut” din pasiunea pentru trupe precum Led Zepelin sau Genesis, desigur cu o puternică influență din partea tatălui care i-a insuflat dragostea pentru genul soul/funky. De la viniluri și până la mixer nu a fost decât un pas spre marea lume a muzicii house și techno, iar asta a dovedit-o obținând premiul pentru cel mai bun DJ nou venit, în anul 2018 la DJ Awards sărbătoarea muzicii electronice. 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/