Ristache, faultat de toată lumea

Uns vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi şef al fotbalului din Caraş-Severin, Costinel Ristache e pe punctul de a pierde tot şi a rămâne cu ochii în soare.

După scindarea PDL-ului din vară, Ristache a bătut în zadar la uşa PNL-ului condus de Marcel Vela, cu care avusese nişte meciuri mai încinse. Preşedintele liberal îşi motiva decizia de a-l refuza pe Ristache spunând că acesta e preşedinte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, o funcţie foarte importantă, care presupune imparţialitate şi, mai ales, niciun amestec al politicului. Vela l-a driblat elegant atunci şi l-a trimis pe tuşă.

Ristache a mai primit o lovitură şi a rămas şi fără fotoliul de preşedinte ATOP, suflat de Toni Novăcescu. Eşecurile par a se ţine lanţ în 2012 de Costinel Ristache, pentru că i se mai pregăteşte ceva. Adrian Cocoş, omul schimbat politic din fruntea fotbalului cărăşean, foloseşte un singur procedeu: tacklingul. Intrat şmechereşte în Adunarea Generală a AJF, acesta a început să strângă semnături pentru demiterea lui Ristache. Şi… surpriză, cică ar avea deja vreo 33, suficiente pentru ca preşedintele să primească roşu.

1000x100 casa brutarului

 

Comments

  1. om de fotbal says:

    nimeni nu a inteles ce a cautat in fotbal Ristache , mai ales presedinte ,sponsor da ,dar presedinte …. sa avem pardon domnul are alte calitati ….. si nu am fost rautacios pur si simplu asta este realitatea.