Ristache, faultat de toată lumea

Uns vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi şef al fotbalului din Caraş-Severin, Costinel Ristache e pe punctul de a pierde tot şi a rămâne cu ochii în soare.

După scindarea PDL-ului din vară, Ristache a bătut în zadar la uşa PNL-ului condus de Marcel Vela, cu care avusese nişte meciuri mai încinse. Preşedintele liberal îşi motiva decizia de a-l refuza pe Ristache spunând că acesta e preşedinte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, o funcţie foarte importantă, care presupune imparţialitate şi, mai ales, niciun amestec al politicului. Vela l-a driblat elegant atunci şi l-a trimis pe tuşă.

Ristache a mai primit o lovitură şi a rămas şi fără fotoliul de preşedinte ATOP, suflat de Toni Novăcescu. Eşecurile par a se ţine lanţ în 2012 de Costinel Ristache, pentru că i se mai pregăteşte ceva. Adrian Cocoş, omul schimbat politic din fruntea fotbalului cărăşean, foloseşte un singur procedeu: tacklingul. Intrat şmechereşte în Adunarea Generală a AJF, acesta a început să strângă semnături pentru demiterea lui Ristache. Şi… surpriză, cică ar avea deja vreo 33, suficiente pentru ca preşedintele să primească roşu.

 

Comments

  1. om de fotbal says:

    nimeni nu a inteles ce a cautat in fotbal Ristache , mai ales presedinte ,sponsor da ,dar presedinte …. sa avem pardon domnul are alte calitati ….. si nu am fost rautacios pur si simplu asta este realitatea.