Popicărie „SH”, la Reșița!

Surse de mare încredere ne-au anunţat că în mall-ul din Reşiţa se va deschide curând o popicărie de ultima fiţă, pardon, o pistă de bowling.

O macara, un camion, nişte scânduri şubrezite şi câteva popice şi bile vechi înşirate în centrul Reşiţei au atras imediat atenţia trecătorilor. Toată lumea era convinsă că de la subsolul centrului comercial sunt scoase pentru a fi aruncate ultimele rămăşiţe ale fostei popicării, în care reşiţenii au scris cândva istorie. De fapt, grămada de vechituri urmează să devină noua şi moderna pistă de bowling de la etajul trei al mall-ului din centrul civic. Popicele, bilele și chiar mobilierul din noua popicărie, susţin alte surse, de şi mai mare încredere, au fost achiziţionate de lângă o fostă sală de jocuri părăsită de prin Germania anilor ‘90. Sub privirile curioase ale reșițenilor, o macara a început să ridice tot felul de scânduri şi alte materiale peste care au trecut anii. Semnele de întrebare s-au ridicat până la nivelul macaralei, însă cu toții au fost scoși din ceață când au văzut popicele.

publicitate online in ziar Express de Banat

popicarie

Accesoriile ar proveni din Germania, de la o popicărie pe care patronul ar fi avut-o acolo pe vremuri. Că sunt aduse din Germania, tot ce se poate, că ar fi fost folosite recent, prea puţin probabil. Cârcotaşii glumesc deja pe seama viitoarei popicării, că ar fi una marca „SH”, second-hand. La ce au văzut ieri reşiţenii, ar putea fi chiar la a treia mână.

popicarie

O informație de ultimă oră primită la redacție, bineînțeles, pe surse, spune că de fapt în mall-ul din Reșița va fi amenajat un muzeu în amintirea sportului în care reșițenii au excelat, și nu o pistă de bowling pentru „entărteinmănt”.

Notă: Pe surse” este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!