Adrian Chebuțiu, mogul de presă

Acționarul tuturor societăților desprinse din UCMR s-a săturat de articolele inutile din cotidianul online „Express de Banat”, întrucât redactorii scriu articole pe care acesta le etichetează ca fiind tendențioase. Așa că are planuri mari pentru Regiunea Vest.

Dacă județul Caraș-Severin tot face parte dintr-o Regiune, Adrian Chebuțiu, catalogat de obedienții săi ca fiind „singurul om de afaceri veritabil pe care l-a avut și îl are Reșița”, s-a gândit să pună bazele unui nou business, dar în domeniul mass-media, de această dată. Ziarul pe care intenționează să îl înființeze se dorește a fi un cotidian, care să apară în județele: Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara. Deja, toți oamenii președintelui s-au interesat ce presupune o astfel de investiție, pentru care omul de afaceri a prognozat un buget lunar de zeci de mii de euro, potrivit unor surse „Express de Banat” din județele învecinate.

Cum banii nu sunt o problemă, pentru că și-a permis să cumpere obiective importante în trecut pentru reșițeni, planurile lui se conturează tot mai tare. Mai mult decât atât, acesta are în plan chiar achiziția unei televiziuni locale, al cărei invitat a fost recent, într-o emisiune în care a dorit să explice „de ce fug oamenii de afaceri din Reșița”, pe care să o transforme într-una cu transmisiune regională. Deocamdată, lucrurile nu sunt stabilite cu certitudine, însă negocierile se desfășoară în cea mai mare liniște, cum s-ar zice…

Reamintim că Adrian Chebuțiu are în prezent un proces pe rolul instanțelor de judecată, în care este acuzat de fapte de corupție, mai exact: că ar fi încercat alături de Adrian Preda și omul de afaceri libanez Said Baaklini să dea un tun de 60 de milioane de euro statului român.

 

 

Notă: Pe surse este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Comments

 1. anca_elena says:

  asa se explica disperarea care la apucat pe Stepanescu? o sa aiba concurenta la trompete si la vuvuzele? sa cumpere nu o televiziune locala ci una nationala, ca doar are bani de la locomotivele furate. dar de fapt n-are, ca daca ar avea i-ar baga in fundatiile alea inutile din Parcul Industrial. De doua milioane de euro ar iesi o chestie marfa. Cu toATE CA mai bine ar face-o la Timisoara de care si Stepanescu e indragostit lulea.

 2. Dani says:

  P.Sursa, o fi P-ul de la ce ne gandim noi, o fi Dani, o fi Oana? Oricum nu ne intereseaza. Da ce prost sunt, de ce sa nu ma intereseze. Oare Ion I cand a facut 24 Ore la care cu drag ai activat o fi fost Mogul? Ba chiar ca sunt prost. Cum sa fi fost cotidianul al mogulului Ion I, ala a fost al securistului Talpes. Nu, nu se poate, ca doar Dani si Oana nu sunt informatori, poate doar ofiteri acoperiti, ca se tor practica prin presa. Da chiar m-am tampit ei nu pot tinde asa de sus ca sunt aservitii primarului. Stepanescu o fi tot mogul daca are Vest Transmition Via SRL patronata de Directorul General Balean Marius Sorin? Nu mai da tampit sunt ei nu sunt oamenii primarului sunt ziaristi integrii. Oana este un moderator competent o persoana care are un caracter infect cand scrie articolul de ziar si altul curat ca lacrima cand sta in fata aparatelor din televiziune. Si sa mai stiti ca astaia nu sunt moguli. Mogulii sunt doar cei care sunt cercetati ca si Voiculescu, sau Chebutiu sau cati or mai dastia prin tara.
  Apropos. Nu de la surse stim de Dani si Oana. La inaugurarea cotidianului 24ORE la a fost cata frunza si iarba si s-a trambitat pana la Bucuresti, ce senzatii vom avea la Resita.
  PS: Ioana ce o fi fost fiica de … sai de mogul? Cred ca cotidianul a falimentat pentru ca Dani reamintea in fiecare articol cititorilor, tunuri, furturi, ca de suntem tampiti si nu tin minte.

 3. Firu says:

  Ba tu esti bou. Cand ne scrii de biciclete spui ca asta e parlit si nu are bani sa faca constructiile din Parcul Industrial. Acum ne spui ca “Cum banii nu sunt o problemă, pentru că și-a permis să cumpere obiective importante în trecut pentru reșițeni, planurile lui se conturează tot mai tare”. Ce dracu te-ai tampit ori are bani ori nu are? Atunci si tu si primarul sunteti o sleahta de mincinosi. Noi ce sa mai credem, ca neai tampit de cap, ba e alba, ba e neagra, nu mai credem pana nu vedem cu ochii nostri negru pe alba. Hai PA P.Su…..rsa

 4. Mirela says:

  Va cam tremura curu de frica? Daca este asa cum scrii ramai fara obiectul muncii? Nu-ti face griji ca ai loc la VEST Resita si canti toata ziulica in struna primarului. Oricum in afara de muzica aia nu ne mai dau nimic. Ce emisiuni vor fi sa o vezi pe Oana cantand la flaut. Chiar stii definitia slitului? NU? “Slitul este uvertura la flautul fermecat” Ti-o spun din experienta, te rog sa ma crezi pe cuvant.

 5. sexe says:

  Ce prosti sunteti ca ii credeti pe troglotitii astia care scriu articole sa va incite. Cum sa nu aiba bani Chebutiu daca mai face un hotel pe Calea Caransebesului. Ati uitat? Pai uitativa la ce ne spune Oana ca nu a scos articolul de pe pagina nici acum, “Inca o aroganta marca Chebutiu”. Orice ati spune omul asta este cel mai tare daca atatia ziaristi de la Expres de Banat il urmaresc pas cu pas si cand doarme si cand respira si ce mananca si cand se duce la Bucuresti, la Hunedoara sau pe unde o mai umbla. Iar el este fericit ca nu i se poate intampla nimic rau ca sigur il urmareste cineva.

 6. rodikaa says:

  Tot pe surse am auzit ca pe Caransebesului se construieste o noua primarie, nu un nou hotel. Ar fi vrut s-o faca tot in Parcul Industrial dar cum nu e voie sa schimbi destinatia terenului s-a reununtat. Pacat ca nici Parc Intelectual nu exista la Resita. Cel putin nu in administrarea primarului 😛

 7. Oana says:

  Draga autorule folosesti cuvinte mari pe care nu sunt sigur ca le intelegi.
  1.Mogulul este o persoana care facea parte ditr-o dinastie de carmuitori ai asa-zisului Imp. Mogul (526-1858) din India. Intemeiata de Babur. Reprezentanti de seama: Akbar, Jahāngῑr, Shah-Dhajan, Aurangzeb s.a. In 1858 colonizatorii englezi au suprimat oficial dinastia, trecand si India sub carmuirea directa a Coroanei engleze.
  2. Fig. Persoana foarte importantă cu puteri discreționare. (Despre puteri, prerogative, acte etc.) Care actioneaza, se exercita asa cum consideră cineva, fara a fi prevazut si ingaduit de lege; care are prin lege intreaga libertate de actiune.
  Totul se rezuma la persoanele cu functii aflate in slujba cetateanului. Ce legatura are mogulul cu ziarul, ca doar nu este interzis de lege, iar in cazul de fata nu are o functie de la statul roman si nu ma reprezinta pe mine ca cetatean. In consecinta celor care scriu articole si comentatorilor unde sunt mogulii, ca tot auzim in Romania de ei?

 8. gogu says:

  Sursa asta a voastra doarme pe pres la Chebutiu acasa ,,sa faca si Hotel si ziar si fabrica aia de biciclete si aricole sportive sa faca locuri de munca sa investeasac in oras ,ca avem nevoie de locuri de munca nu de someri ..Daca face ziar bravo lui CITITU DEZVOLTA ..investitile in oras dezvolta orasu ,,decei lasatil sa faca ,,,Mai bine puneti sursa voastra sa scrie dece nul lasa sa faca hala cum vrea din parcu industrial resiat ,care va ajunge o paraseala …Domnule Chebutiu nu apelcati urechia la serpi astia ce spun ,si faceti investiti in oras noi vrem de lucru vrem sa muncim nu sa cersim mila statului ….

 9. gogu says:

  si n-ai avut parte de senzatii si de-asta esti suparat?

 10. gogu says:

  ce prost esti mai gogule, imi pare rau ca purtam acelasi nume. dupa ce da afara mii de oameni, las ca face el bine si angajeaza cateva zeci, hai 100, nu, 117, nu, 139 de oameni, la jumatate de salariu de UCMR si hai, totul va fi bine!

 11. gogu says:

  waltere, sclavule, tu esti? la 24 luai la-mpins vagoane, iar acu’ ti se-mpige namolu la deal. dupa cum scrii, nu ti se impinge cu mare putere. o fi ustensila prea mica?

 12. Stefan says:

  Se plang ziaristii ca este hartia scumpa, taxele mari, Evenimentul Zilei si Grupul Media Pro face evaziune la greu dar vad ca se infiinteaza in continuare ziare si reviste. E semn bun. Suntem irecuperabili.